Θρήνος για την Γιούλη: "Κλαίει η ΑΕΚ και ο Κατσαμπάς δακρύζει..."

Ποδόσφαιρο
Θρήνος για την Γιούλη: "Κλαίει η ΑΕΚ και ο Κατσαμπάς δακρύζει..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από σοβαρή περιπέτεια υγείας και μεγάλη μάχη που έδωσε τις τελευταίες ημέρες, ένα αγαπητό κορίτσι του Ηρακλείου και του Κατσαμπά, η Γιούλη Αναγνωστάκη, άφησε σήμερα την τελευταία της πνοή.

Το πένθος είναι βαρύ σε συγγενείς, φίλους και όλους όσους γνώριζαν την Γιούλη, ιδιοκτήτρια μαζί με τον αδερφό της Κώστα Αναγνωστάκη, του κρητικού κέντρου «Κάστρο» που λειτουργούσε τα τελευταία χρόνια στον Κατσαμπά.

Παιδιά και οι δύο ενός σπουδαίου ανθρώπου και επιχειρηματία, του αείμνηστου Βασίλη Αναγνωστάκη, ο οποίος στο πρώτο κέντρο «Κάστρο» στην Δουκός Μποφόρ, φιλοξένησε και διασκέδασε χιλιάδες ανθρώπους τις προηγούμενες δεκαετίες.

Τη θλίψη της για το χαμό της Γιούλης Αναγνωστάκη εξέφρασε μέσω ανακοίνωση η ΑΕ Κατσαμπά, που πριν λίγες ημέρες μάλιστα είχε πραγματοποιήσει την χοροεσπερίδα της στο κέντρο «Κάστρο».

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

«Ένα κορίτσι γεμάτο ζωή. Ένα κορίτσι πάντα χαμογελαστό. Ένα κορίτσι πάντα πρόθυμο.. Ένας άγγελος, που όμως δεν βρίσκεται πια κοντά μας.

Η οικογένεια της ΑΕΚ Κατσαμπά κλαίει και όλος ο Κατσαμπάς δακρύζει.

Αγαπητή Γιούλη μας έφυγες μακριά μας. Ο Θεός να σε αναπαύσει και ελπίζουμε εκεί που πας να κρατάς το χαμόγελο σου και την δύναμη της ψυχής σου».

To τελευταίο αντίο στην Γιούλη συγγενείς και φίλοι θα πουν αύριο Σάββατο 4 Μαρτίου και ώρα 12:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Κατσαμπά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News