ΕΠΣΗ: Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της εθνικής τραγωδίας

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της εθνικής τραγωδίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τοπική Ένωση και αρκετά σωματεία εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις

Τα γήπεδα στο Ηράκλειο αλλά και σε όλη την Ελλάδα παραμένουν σήμερα κλειστά, σε ένδειξη πένθους για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη. Η ΕΠΣΗ αποφάσισε το προσεχές σαββατοκύριακο να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή εις μνήμη των θυμάτων ενώ συλλυπητήριες εξέδωσαν και αρκετά σωματεία του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου:

ΕΠΣΗ: Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εκφράζει την βαθιά της θλίψη και οδύνη για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Η εθνική τραγωδία και η εκατόμβη νεκρών, των ψυχών που τόσο άδικα έφυγαν από τη ζωή, μας έχει συγκλονίσει. Οι σκέψεις μας είναι στις οικογένειές των θυμάτων. Η Ελλάδα σήμερα πενθεί... Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τους ανθρώπους που χάθηκαν. Ως ελάχιστο φόρο τιμής, η ΕΠΣΗ αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων, σε όλα τα παιχνίδια των τοπικών πρωταθλημάτων το προσεχές σαββατοκύριακο 4-5 Μαρτίου.

ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Η ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ εκφράζει την θλίψη της για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων που έχασαν την ζωή τους τόσο άδικα. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί τους!

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Σύσσωμη η οικογένεια του Γιούχτα εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη αλλά και την οδύνη μας για την τραγωδία στα Τέμπη που έχει λάβει Εθνική διάσταση. Οι σκέψεις μας, η καρδιά μας και τα συλλυπητήρια μας είναι κοντά στις οικογένειες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους, στους τραυματίες και σε όλους όσοι κατάφεραν να βγουν αλώβητοι από την φονική αμαξοστοιχία. Όλη η Ελλάδα από άκρη σε άκρη αλλά και όπου χτυπά Ελληνική καρδιά σήμερα πενθούμε. Καλή δύναμη και στα συνεργεία που συνδράμουν στο δύσκολο έργο από χθες τα μεσάνυχτα. Ο Θεός να στηρίζει όλους.

ΑΛΜΥΡΟΣ: Ο Αλμυρός Γαζίου εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων στο δυστύχημα των Τεμπών. Οι προσευχές όλων μας είναι με τους τραυματίες. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο.

ΠΟΡΟΣ: Μπροστά σε μία τέτοια τραγωδία τα λόγια είναι πολύ φτωχά! Ημέρα πένθους και οδύνης για την χώρα μας. Κουράγιο και δύναμη στις οικογένειες των θυμάτων απ' όλη την οικογένεια του Πόρου. Ο Θεός ν' αναπαύσει τις ψυχές των νεκρών συνανθρώπων μας, ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες, ευχή μας να μην ξαναζήσουμε ποτέ τέτοια γεγονότα.

ΠΟΑ: Η οικογένεια του Π.Ο.Α εκφράζει την θλίψη της και μεταφέρει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες που θρηνούν τον άδικο χαμό των ανθρώπων τους, στην τραγωδία των Τεμπών. Προσευχόμαστε για τις ψυχές τους, προσευχόμαστε για τους τραυματίες και για όσους αγωνίζονται να σώσουν ανθρώπινες ζωές αυτές τις τραγικά δύσκολες ώρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News