Χρηστάκη: «Η υποστήριξη και η αγάπη μου δίνουν δύναμη για να αναρρώσω γρήγορα»

Ποδόσφαιρο
Χρηστάκη: «Η υποστήριξη και η αγάπη μου δίνουν δύναμη για να αναρρώσω γρήγορα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ποδοσφαιρίστρια του Candia Sport, Εμμανουέλα (Έμμυ) Χρηστάκη, χειρουργήθηκε μετά τον σοβαρό τραυματισμό της στον αχίλλειο τένοντα (ρήξη) και πλέον ξεκινά η περίοδος αποκατάστασης, προκειμένου να επιστρέψει πιο δυνατή στα γήπεδα.

Μέσω ανάρτησής της εξέφρασε το δικό της ευχαριστώ στην ομάδα και στους γιατρούς που ήταν δίπλα της σε αυτή την περιπέτεια:

«Μια δύσκολη περίοδος υγείας για μένα. Ρήξη αχίλλειου τένοντα, χειρουργείο και μέσα σε μια βδομάδα τα πράγματα παίρνουν μια τροπή που δεν την περιμένεις. Δεν ήμουν όμως ούτε μια στιγμή μόνη μου. Δίπλα μου στάθηκαν από την πρώτη στιγμή η οικογένεια μου αλλά και όλη η ομάδα μου: οι συμπαίκτριες μου, ο πρόεδρος Χρήστος Καταρτζογλου, το προπονητικό τιμ Μαρία Κουνάλη και Γιώργος Μηναδάκης, και ο Γιατρός μας Μανώλης Αλεξάκης.

Όλοι τους από την δική τους μεριά συνέβαλλαν στο να γίνουν όλα γρήγορα και με επιτυχία. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τα στελέχη του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου και ιδιαίτερα τον χειρουργό ορθοπεδικό Παναγιώτη Συλιγνάκη. Τέλος θα ήθελα να σταθώ στην χθεσινή νίκη της ομάδας μου. Την χρειαζόμασταν και τα κορίτσια κατάφεραν να νικήσουν. Η κίνηση τους να αφιερώσουν την νίκη σε μένα ήταν συγκινητική. Η υποστήριξη και η αγάπη τους μου δίνουν δύναμη για να αναρρώσω γρήγορα και να επιστρέψω ξανά στην ομάδα ακόμα πιο δυνατή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News