Μικτές Ομάδες: Το Ηράκλειο φιλοξενείται σήμερα από τα Χανιά...

Ποδόσφαιρο
Μικτές Ομάδες: Το Ηράκλειο φιλοξενείται σήμερα από τα Χανιά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Μικτές Ομάδες επιστρέφουν σήμερα στα γήπεδα, μετά τις αναβολές της προηγούμενης Τετάρτης, και στα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής ξεχωρίζουν αυτά που θα γίνουν στις Μουρνιές, με το Ηράκλειο να φιλοξενείται από τα Χανιά. Η αρχή γίνεται στις 12:00 με το παιχνίδι των Μικτών Κ14 ενώ στις 14:30 θα παίξουν οι Μικτές Κ16...

Τα Χανιά ξεκίνησαν με το απόλυτο νικών στην πρεμιέρα, ενώ το Ηράκλειο ηττήθηκε σε επίπεδο Κ14 από το Ρέθυμνο ενώ νίκησε σε επίπεδο 16. Την ίδια ώρα στα Μισίρια το Ρέθυμνο θα αντιμετωπίσει το Λασίθι. Διαιτητές στα ματς Χανιά-Ηράκλειο ορίστηκαν οι Αγαλιώτης, Κελεσίδης, Κατσιμάρη (Ρεθύμνου) ενώ τα ματς Ρέθυμνο-Λασίθι θα τα διευθύνουν οι Ξενάκη, Βαλεντάκης, Τίκας (Χανίων). Οι Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΗ θα αναχωρήσουν σήμερα στις 8 το πρωί από το Ηράκλειο με προορισμό τα Χανιά και οι αποστολές των δύο συγκροτημάτων είναι:

Μικτή Κ14 ΕΠΣΗ: Κετένογλου, Χριστουλάκης (Εργοτέλης), Ψιμόπουλος (Ηρόδοτος), Αδαμάκης, Μαγάκης, Κοσόγλου, Βρέντζος (ΠΟΑ), Κλωνάρης, Δαμιανάκης, Μπουλούκας, Χατζηκυριάκος, Δημήτρουλας (ΠΑΟ), Σωπάκης, Κάββαλος, Καλογεράκης, Τρυφίδης (Λίντο), Ρυακιωτάκης (Ευγένιος Γκέραρντ), Κουρουγκιαβούρης (Μινωική), Καδιανάκης (ΑΟΤ), Πετράκης (Αθλόπολις).

Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ: Κουμάκης, Κωνσταντακόπουλος, Καλλέργης, Μαυρογιαννάκης (Κεραυνός), Σταματάκης, Βγόντζας, Μαυρογιάννης, Κουντούρης (Μαρτινέγκο), Φαϊτάκης, Παναγιωτάκης, Χότζα, Φθενάκης, Γκέγκα (Κανάρια), Ρόγκεστ (Θρίαμβος Αναλήψεως), Παπαδάκης (Φαιστός), Καλογιαννάκης, Μενεγάτος, Μπουτσάκης (Ερμής Ατσαλένιου), Τσαγκαράκης (Πόρος), Ορφανουδάκης (Δόξα)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News