Η απάντηση της SL2 στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ποδόσφαιρο
Η απάντηση της SL2 στον Βαγγέλη Μαρινάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε ότι δεν πρόκειται να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με την επιτροπή της Super League 2.

Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν πρόκειται να κάτσει στο τραπέζι με Λεουτσάκους, Πρίτσες, Νταβέληδες ή το Γιαννάκη και όποιον άλλο έχει καταντήσει τη δεύτερη κατηγορία συνδικάτο του εγκλήματος. Μέχρι να καθαρίσει το τοπίο δεν έχουμε τίποτα να πούμε με κανέναν»

Αναφορικά με την επίσημη θέση της SL2, επισημαίνει ότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο επιβάλλεται να λειτουργεί με κανόνες και σεβασμό στους θεσμούς και υπογράμμισε ότι θα ζητήσει συνάντηση με το προεδρείο, μη αποδεχόμενη μεμονωμένες συναντήσεις με ποδοσφαιρικούς παράγοντες. Αναλυτικά:

«Με αφορμή τη χθεσινή δήλωση του προέδρου της SL1 για τις νόμιμες διεκδικήσεις όλων των μελών της SL2, η αρμόδια επιτροπή διεκδίκησης που πρόσφατα συστήθηκε, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Τα μέλη της SL2 ομόφωνα και εξόχως θεσμικά αποφασίζουν για τα νόμιμα δικαιώματα και τις διεκδικήσεις τους. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο επιβάλλεται να λειτουργεί με κανόνες και σεβασμό στους θεσμούς, είτε αυτοί είναι αρεστοί είτε όχι.

Για αυτό και εμείς, στο πλαίσιο του διαλόγου που επιθυμούμε με όλους τους εμπλεκόμενους θεσμικούς φορείς, θα ζητήσουμε συνάντηση και με το προεδρείο της SL1, χωρίς μεμονωμένες συναντήσεις με ποδοσφαιρικούς παράγοντες.

Αναμένουμε στη πρόσκληση που θα αποστείλουμε αρμοδίως, να αποδειχθεί εάν οι συκοφαντικές και απαξιωτικές απόψεις του προέδρου της SL1 εκφράζουν ή όχι το σύνολο των μελών της».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News