Ο Ηλίας Κώτσιος στο neakriti.gr: Ο Φελίπε είναι "killer", η συνέχεια θα είναι όπως τη θέλει ο ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο
Ο Ηλίας Κώτσιος στο neakriti.gr: Ο Φελίπε είναι "killer", η συνέχεια θα είναι όπως τη θέλει ο ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν μιλάει ένας έμπειρος ποδοσφαιράνθρωπος που ξέρει πρόσωπα και πράγματα στον ΟΦΗ ενώ έχει αγωνιστεί και πολλά χρόνια με την κρητική ομάδα-κάνοντας ουσιαστικά γνωστό το όνομά του μέσα από αυτή-τότε σίγουρα θα πει πολλά και σημαντικά: Ειδικά ο συγκεκριμένος άνθρωπος του ποδοσφαίρου  όταν μιλήσει πάντα θα έχει κάτι σημαντικό να πει αλλά να κάνει και σημαντικές εκτιμήσεις χωρίς να διστάσει Ο Ηλίας Κώτσιος μίλησε στo neakriti.gr και υπογράμμισε την πολύ σημαντική επιστροφή του Λουίς Φελίπε ενώ παράλληλα δεν έκρυψε πως αισιοδοξεί για τη συνέχεια της κρητικής ομάδας. Ασφαλώς αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Λαμίας που ακολουθεί καθώς έχει περάσει πρόσφατα από το τεχνικό τιμ της ομάδας της Φθιώτιδας και ξέρει καλά πρόσωπα και πράγματα...

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον ΟΦΗ των θετικών αποτελεσμάτων: "Ήταν θέμα χρόνου να ανέβει ο ΟΦΗ αγωνιστικά και βαθμολογικά αφού θα επέστρεφαν παίκτες. Ο Νταμπράουσκας έδωσε βάρος στην άμυνα αλλά τα υπόλοιπα θα έρχονταν αφού καλό ρόστερ υπάρχει όταν είναι πλήρες. Το αποτέλεσμα στη Λεωφόρο βέβαια ήταν ηρωικό, ένα ματς με δέκα παίκτες στην έδρα του Παναθηναϊκού..."

Για τη συνέχεια: "Είμαι βέβαιος για τη συνέχεια. Φυσικά υπάρχουν παιχνίδια που ο ΟΦΗ πρέπει να προσέξει γιατί θα παίξει εκτός με ομάδες που θέλουν τους βαθμούς για να σωθούν αλλά μπορεί να τα καταφέρει. Μπορεί να το πάει καλά ως το τέλος! Να πάνε όλα όπως τα θέλει ο ΟΦΗ..."

Για το παιχνίδι της Λαμίας: "Για τη Λαμία θα είναι τελικός! Ωστόσο και στον ΟΦΗ ξέρουν πως πρέπει να πάρουν το παιχνίδι γιατί οι απώλειες εντός δεν άφησαν την ομάδα να ανέβει πολύ βαθμολογικά! Αν ο ΟΦΗ είναι όπως πρέπει πιστεύω πως θα έχει και τον πρώτο λογο για το τρίποντο εκεί. Το σύστημα που παίζει εξάλλου τον βολεύει για τα εκτός έδρας παιχνίδια..."

Για  την επιστροφή Φελίπε: "Μα ήταν αυτό που ήθελε ο ΟΦΗ! Killer που καταλαβεις αμέσως πως μπορεί να κάνει διαφορά γιατί είσαι σίγουρος πως θα μπει και θα κάνει γκολ! Και με τον ΠΑΣ το περίμενα και σκόραρε άσχετα αν δεν μέτρησε το γκολ!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News