Έρχονται Μπαλτάκος-Αντωνίου στο Ηράκλειο για την εκδήλωση της ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Έρχονται Μπαλτάκος-Αντωνίου στο Ηράκλειο για την εκδήλωση της ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΠΣΗ ετοιμάζει αυτή την εβδομάδα μια εκδήλωση γιορτή για το ποδόσφαιρο, με την κοπή της πίτας, βραβεύσεις, δώρα, χάπενινγκς και μάλιστα με δωρεάν προσκλήσεις για όλα τα σωματεία της δύναμής της.

Παράλληλα σήμερα ανακοινώθηκαν και εκλεκτές αφίξεις, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο και τον αντιπρόεδρο κ. Αντωνίου να έρχονται την Τετάρτη στο Ηράκλειο για να τιμήσουν με την παρουσία τους την ΕΠΣΗ και το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Η σχετική ενημέρωση:

Με την παρουσία της ηγεσίας του ελληνικού ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια κοπή πίτας της ΕΠΣΗ την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 στην ταβέρνα «Πετούσης».

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος και ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Αστέριος Αντωνίου. Παράλληλα θα δώσουν το παρών φορείς του τόπου και του αθλητισμού.

H Ένωση προσκαλεί όλα τα σωματεία μέλη της, τους χορηγούς, τους διαιτητές, τους παρατηρητές, τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και όλους τους εμπλεκόμενους με την διεξαγωγή των διοργανώσεών της για μια βραδιά γιορτής, έχοντας τη δυνατότητα και πάλι μετά από τρία χρόνια, να βρεθούν όλοι μαζί!

Σε όλους θα δοθούν δωρεάν προσκλήσεις (δύο για κάθε σωματείο) τις οποίες μπορούν να παραλαμβάνουν είτε από τα γραφεία της ΕΠΣΗ είτε από την είσοδο της ταβέρνας «Πετούσης» κατά την προσέλευσή τους.

Θα υπάρχει πλούσιο μενού και σε όλα τα σωματεία θα προσφερθούν δώρα από την ΕΠΣΗ. Επίσης η ΕΠΣΗ επιφυλάσσει διάφορα χάπενινγκς με εκπλήξεις και μουσικό συγκρότημα που θα διασκεδάσει τους παρευρισκόμενους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News