Διαμαρτυρία ΑΟΑΝ για την διαιτησία στις Αρχάνες

Ποδόσφαιρο
Διαμαρτυρία ΑΟΑΝ για την διαιτησία στις Αρχάνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζητά να μην ορίζονται πλέον στα παιχνίδια του διαιτητές από την ΕΠΣ Χανίων

Αρκετή ένταση, επεισόδια στην κερκίδα και παράπονα για τη διαιτησία από πλευράς φιλοξενούμενων είχε το ντέρμπι στις Αρχάνες ανάμεσα σε Γιούχτα και ΑΟΑΝ. Η ομάδα του Αγίου Νικολάου εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για το διαιτητικό τρίο των Κουκλάκη, Μαυρεδάκη, Κοτσιφάκη και ζητά να μην οριστούν ξανά στα παιχνίδια τους διαιτητές από την ΕΠΣ Χανίων! Η ανακοίνωση του ΑΟΑΝ:

 «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ εκφράζει την αγανάκτηση και τον προβληματισμό του για την αντιμετώπιση που έτυχε η ομάδα μας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, αυτή τη φορά από την διαιτητική τριάδα των Αντώνη Κουκλάκη, Νεκτάριου Μαυρεδάκη και Χρήστου Κοτσιφάκη από τα Χανιά στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Γιούχτα, οι οποίοι και υποχρέωσαν την ομάδα μας στην ήττα, περνώντας την από «χειρουργείο και μάλιστα χωρίς αναισθητικό».

Το αποκορύφωμα της γενικότερης εχθρικής διαιτησίας τους, ήταν τρεις φάσεις που διαμόρφωσαν και το αποτέλεσμα της ήττα με σκορ 2-0.

Αρχικά, το χέρι αμυντικού του Γιούχτα στη γραμμή με το οποίο απεσώβησε γκολ στο 12’. Εν συνεχεία το γκολ με το οποίο προηγήθηκε ο Γιούχτας στο 55’ και προήλθε από φάση οφσάιντ, αλλά και ακόμη, το γκολ της ομάδας μας που ακυρώθηκε στο 69’ με το σκορ στο 1-0, σε μια απόφαση που κανείς δεν κατάλαβε τον λόγο.

Λάθη ανθρώπινα; Δεν γίνεται τόσα πολλά μαζεμένα λάθη να είναι ανθρώπινα! Λάθη πολλά εις βάρος μιας και μόνο ομάδας, της δικιάς μας.

Ήδη έγιναν ενέργειες από την πλευρά μας να μην οριστούν ξανά σε αγώνες μας διαιτητές από την ΕΠΣ Χανίων, αίτημα το οποίο ελπίζουμε ότι και θα γίνει δεκτό από την ΚΕΔ/ΕΠΟ, έτσι ώστε τα παιχνίδια να κρίνονται από τους ποδοσφαιριστές και όχι από ανίκανους διαιτητές».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News