Νίκη Σητείας για ΕΠΣ Λασιθίου: Περιμένετε ακόμα τον μάγο με τα δώρα...

Ποδόσφαιρο
Νίκη Σητείας για ΕΠΣ Λασιθίου: Περιμένετε ακόμα τον μάγο με τα δώρα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση εξέδωσε η Νίκη Σητείας που στρέφεται εναντίον της ΕΠΣ Λασιθίου αναφορικά με τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος στον νομό και τα όσα "έπρεπε να έχουν γίνει"...Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: "Τέλος και της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και η ΕΠΣ Λασιθίου ακόμα να δηλώσει επίσημα τη ΜΗ τέλεση ΚΑΝΕΝΟΣ Πρωταθλήματος το οποίο έχει και την ευθύνη να διοργανώσει περιμένοντας ακόμα το Μάγο με τα δώρα...... Επιτέλους Κύριοι ανακοινώστε αυτό που ξέρει ΟΛΗ η Ελλάδα και προσπαθείτε να περάσει στο ντούκου..... Προσπαθήσατε να κάνετε Πρωτάθλημα με 4 ομάδες κουνώντας μας το δάκτυλο ότι αν δεν πάρουμε μέρος σε αυτή την παρωδία θα τιμωρηθούμε...... Οτι μας βάλετε χρηματικό πρόστιμο και θα μας ρίξετε και κατηγορία...... ( Αλήθεια σε ποια ακριβώς ?) Οι γνωστοί εκείνοι που προσπάθησαν να το κάνουν ακόμα και μεταξύ 2 ομάδων καθ' ότι οι άλλες 2 δήλωσαν εξ αρχής τη μη συμμετοχή τους σε αυτό το τσίρκο. Μέχρι που λάβατε το ΣΤΟΠ σε αυτό το Πρωτάθλημα Παρωδία από το νομικό σύμβουλο της Ε.Π.Ο. Και τώρα τί ακριβώς περιμένετε ??? Γιατί δεν το κλείνετε επίσημα το μαγαζί ? Γιατί δεν παραιτείστε και να πάτε σε εκλογές πριν το καλοκαίρι ώστε το επόμενο Δ.Σ. να μπορεί να σχεδιάσει και να δουλέψει σε ένα Πρωτάθλημα που θα έχει διοργανώσει αυτό και όχι το προηγούμενο Δ.Σ. ? Θα είχε πολύ ενδιαφέρον ένα γκάλοπ από γνωστή αθλητική εκπομπή αν ο κόσμος θεωρεί σίγουρο ότι θα μπορέσετε να διοργανώσετε τουλάχιστον ΕΣΤΩ ΜΙΑΣ κατηγορίας Πρωτάθλημα έως το Φεβρουάριο του 2024 που είναι οι εκλογές....... Είμαστε σίγουροι ότι τα αποτελέσματα ΔΕΝ θα μας προκαλέσουν έκπληξη..... (1 /3 δεν το λες και καλό ποσοστό) Ίσως με τη διαφαινόμενη διακοπή του Πρωταθλήματος της Superleague 2 θυμηθείτε ότι υπάρχει και η Ε.Π.Σ. Λασιθίου.....
Να ευχηθούμε στους Ποδοσφαιριστές μας που έχουν παραχωρηθεί δανεικοί έως το τέλος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου ( Γιατί οπουδήποτε αλλού ΠΑΙΖΟΥΝ ποδόσφαιρο) να είναι γεροί και να βοηθήσουν τις ομάδες στις οποίες θα αγωνιστούν να πετύχουν τους στόχους τους.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΡΩΠΟΥ ( ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ ) ΠΑΟΥΛΟ ΓΚΕΓΚΑ ΠΑΝΟΜ ΜΑΛΛΙΩΝ ( ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ) MOHAMMED DIABY ΜΟΙΡΕΣ ( ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ) ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ ( ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ) ΤΕΚΛΙΣ ΓΚΙΑΤΑ ΟΦΙ U19 (SUPERLEAGUE 2 ) ΤΟΥΤΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ Α.Ο. ΠΟΡΟΣ ( Γ ΕΘΝΙΚΗ )
Καλή συνέχεια ΜΑΓΚΕΣ !!! Είμαστε σίγουροι για την επιτυχία σας !!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ"
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News