Κύπελλο ΕΠΣΗ: Αποσύρθηκε η Τύλισος, πέρασε χωρίς αγώνα ο Ζαρός

Ποδόσφαιρο
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Αποσύρθηκε η Τύλισος, πέρασε χωρίς αγώνα ο Ζαρός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τύλισος αποφάσισε να μην κατέβει να αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ζαρό. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Βασίλη Κουβίδη, η Τύλισος λόγω διαφόρων ζητημάτων ήταν αδύνατο να συγκροτήσει 11άδα και να έχει σωστή παρουσία στον αγώνα, με αποτέλεσμα να ενημερώσει ότι αποσύρεται από το Κύπελλο.

Επισημαίνει πάντως ότι ζητήθηκε από τον Ζαρό το ματς να πάει μια εβδομάδα αργότερα, αλλά το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό. Έτσι ο Ζαρός προκρίνεται χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση. Ο πρόεδρος της Τυλίσου κ. Βασίλης Κουβίδης δήλωσε σχετικά με την απόφαση της Τυλίσου:

«Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από το ποδοσφαιρικό Ηράκλειο, αλλά δεν θα μπορέσουμε να δώσουν το παρών στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ζαρό την Τετάρτη. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι τραυματισμοί, αλλά και υποχρεώσεις των φοιτητών της ομάδας μας, δεν μας επιτρέπουν να έχουμε σωστή παρουσία στον αυριανό αγώνα. Ζητήσαμε από την ομάδα του Ζαρού την αναβολή του αγώνα και την διεξαγωγή του μία εβδομάδα μετά, αλλά το αίτημα μας δεν έγινε αποδεκτό. Ως εκ τούτου ενημερώσαμε την αρμόδια επιτροπή ότι δεν θα μπορέσουμε να δώσουμε το παρών στον αυριανό αγώνα».

Το πρόγραμμα της Τετάρτης

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της β’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ που έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν κανονικά. Το πρόγραμμα είναι:

Ώρα έναρξης 14:30

*Δίας-ΕΓΟΗ (γηπ. Παν/Περιφ): Αξιώτης, Καλαϊτζής, Παπαδοσπυριδάκης

Ώρα έναρξης 15:00

*Γιούχτας 2010-Δωριέας (γηπ. Αγ.Παρασκιών): Σαββούδης, Σταυράκης, Πετούσης (παρ: Παπαδοπούλης)

Ώρα έναρξης 18:00

*Δόξα Ηρακλείου-Ομόνοια Καλλιθέας (γηπ. Λίντο): Μαστορίδης, Καλαϊτζής, Κλάδος (παρ: Ψιμόπουλος)         

Ώρα έναρξης 19:00

*ΟΦΑΜ-Αετός Ανωγείων (γηπ. Δαμάστας): Σαμιωτάκης, Κατσογιάννης, Μπιτζιλή (παρ: Βαϊλάκης)      

*Άλογο Μαλεβιζίου-Θρίαμβος Αναλήψεως (γηπ. Δαμάστας): Παπαδάκης, Παπαδοσπυριδάκης, Γιγουρτσής (παρ: Ζαχαριουδάκης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News