Ο Γιώργος Κουτσουπιάς στο neakriti.gr: Το σοκ από τις αλλαγές στον ΟΦΗ έφερε τους πάντες μπροστά στις ευθύνες τους...

Ποδόσφαιρο
Ο Γιώργος Κουτσουπιάς στο neakriti.gr: Το σοκ από τις αλλαγές στον ΟΦΗ έφερε τους πάντες μπροστά στις ευθύνες τους...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιώργος Κουτσουπιάς είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου με τον οποίο χαιρόμαστε κάθε φορά που μιλάμε για τον "βασιλιά των σπορ". Ο Αγρινιώτης που έγινε εδώ και πολλά χρόνια Κρητικός και δικαίως καμαρώνει για τα... ηρακλειωτάκια του (τα παιδιά του Ηλία και Φώτη) μιλάει σήμερα στo neakriti.gr για το νέο πρόσωπο του ΟΦΗ και "το σοκ που έφερε τους πάντες μπροστά στις ευθύνες τους".

Ωστόσο όπως τονίζει με τη μεγάλη του εμπειρία "δεν πρέπει να κατηγορούμε και να ακυρώνουμε κανένα καθώς όλοι όσοι πέρασαν από την ομάδα είχαν τη δική τους προσφορά"...

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε αναλυτικά...

Για τη μεγάλη βελτίωση του ΟΦΗ: "Κοιτάξτε να δείτε! Μετά το σοκ μέσα σε εισαγωγικά των αλλαγών, των μεγάλων αλλαγών που έγιναν στον ΟΦΗ, οι πάντες στην ομάδα βρέθηκαν μπροστά στις ευθύνες τους και έπρεπε να τις αναλάβουν! Τονίζω πως δεν πρέπει να κατηγορούμε και να ακυρώνουμε κανένα από αυτούς που έφυγαν! Έφυγαν πολύ σημαντικά πρόσωπα που είχαν τη δική τους προσφορά, Γιώργος και Γιάννης Σαμαράς και ο Νίκος Νιόπλιας! Ωστόσο όλοι είναι υποχρεωμένοι να κοιτάνε μπροστά και κυρίως να είναι όλοι δίπλα στην ομάδα και στα δύσκολα και στις κακές στιγμές..."

Για τον Νταμπράουσκας: "Στον ΟΦΗ έκαναν μια επιλογή που τους βγήκε! Έφεραν ένα νέο πρόσωπο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χωρίς φθορά και τον άφησαν να δουλέψει με την απαραίτητη στήριξη!"

                             "Δεν υπάρχει πλέον η αίσθηση πως ο ΟΦΗ κινδυνεύει"

Για το...μπαμ που πλησίασε στη Λεωφόρο: "Δεν ήταν μόνο η Λεωφόρος απόδειξη για τη βελτίωση του ΟΦΗ! Και με τον Ατρόμητο που έχασε μέσα στο Ηράκλειο η ομάδα που είδα εγώ ήταν πολύ καλή! Μπορούσε να κερδίσει και αυτό το ματς και το εντός έδρας ματς με τον Βόλο..."

Για το Αγρίνιο και το 0-4 επί του Παναιτωλικού: "Αυτό το ξέσπασμα χρειαζόταν! Θα κάνει καλό! Όπως θα κάνει καλό και το come back με γκολ του Τσιλιανίδη".

Για την Τούμπα: "Ο ΟΦΗ θα πάει να κάνει το παιχνίδι του με καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες αλλά ο ΟΦΗ έχει αλλάξει και επίσης είναι σημαντικό πως δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό! Δεν υπάρχει η αίσθηση πως κινδυνεύει..."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News