Στις 27 Ιανουαρίου η γενική συνέλευση του ΟΦΗ, με βασικό θέμα την ΑΜΚ

Ποδόσφαιρο
Στις 27 Ιανουαρίου η γενική συνέλευση του ΟΦΗ, με βασικό θέμα την ΑΜΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα τέλη Ιανουαρίου ορίστηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 του μήνα.

Βασικό θέμα είναι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, που αναμένεται να καλυφθεί και αυτή τη φορά από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Μιχάλη Μπούση.

Αναλυτικά η ενημέρωση των «ασπρόμαυρων»: «Σύμφωνα με το Νόμο, το Καταστατικό και μετά από απόφαση του Δ.Σ., καλούνται οι μέτοχοι της Π.Α.Ε. ΟΦΗ 1925, στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 27 Ιανουαρίου 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 μ.μ., σε αίθουσα συνεδριάσεων του γηπέδου ΟΦΗ Θεόδωρος Βαρδινογιάννης που βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης επί της οδού Καντάνου, για την λήψη αποφάσεων, επί των κάτωθι θεμάτων:

1.Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

2.Διάφορες ανακοινώσεις.

Μέτοχοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην Γ.Σ. πρέπει σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό να καταθέσουν τις μετοχές (τίτλους) στο ταμείο της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα και να προσκομίσουν στα γραφεία της εταιρείας τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα, πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Γ.Σ.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας, για τα θέματα της ημερησίας διάταξης, οι Μέτοχοι καλούνται: Την 16η Φεβρουαρίου 2023 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00μ.μ. στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα σε Α’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News