Δύο ταλέντα… που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Ποδόσφαιρο
Δύο ταλέντα… που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιώργος και ο Άλκης Κωνσταντακόπουλος είναι δύο παιδιά του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου που έχουν από νωρίς αφήσει το στίγμα τους όχι μόνο λόγω του σπουδαίου ποδοσφαιρικού ταλέντου τους… αλλά και λόγω της ομοιότητάς τους! Βλέπετε είναι από τις περιπτώσεις των δίδυμων που μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό!

Γεννημένοι στις 22 Ιανουαρίου 2007, τα αδέλφια της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου έκαναν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του ΠΟΑ αλλά πριν λίγα χρόνια… χώρισαν οι δρόμοι τους.

Ο Γιώργος που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός έχει "μετακομίσει" στις ομάδες υποδομής του ΟΦΗ (πέρυσι στην Κ15 και φέτος στην Κ17) ενώ ο Άλκης, που είναι μεσοεπιθετικός, παραμένει στις τάξεις του ΠΟΑ και μάλιστα φέτος αγωνίζεται με την ομάδα του Κεραυνού στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ ενώ αποτελεί από πέρυσι και στέλεχος των Μικτών Ομάδων ΕΠΣΗ.

Τα δίδυμα αδέλφια Κωνσταντακόπουλου πριν λίγες ημέρες βρέθηκαν αντίπαλοι στο ΒΑΚ, με τον Γιώργο να αγωνίζεται με την Κ17 ΟΦΗ και τον Άλκη με την φανέλα της Μικτής Κ16 ΕΠΣΗ.

Μάλιστα, η κοινή τους παρουσία στο ΒΑΚ με διαφορετικές φανέλες… μπέρδεψε και ορισμένους που δεν γνώριζαν ότι πρόκειται για δίδυμους. O Γιώργος και ο Άλκης είναι δύο ταλέντα που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News