Παραιτήθηκε από την Βέροια ο Ανυφαντάκης και αναλαμβάνει την Επισκοπή

Ποδόσφαιρο
Παραιτήθηκε από την Βέροια ο Ανυφαντάκης και αναλαμβάνει την Επισκοπή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Μακεδόνες εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία κατηγορούν την κρητική ομάδα για την κίνηση τους ενώ την χαρακτηρίζουν ερασιτεχνική ομάδα

Την παραίτηση του υπέβαλε σήμερα το πρωί ο προπονητής της Βέροιας Κώστας Ανυφαντάκης ο οποίος όπως  όλα δείχνουν θα αναλάβει την Επισκοπή.

Η ομάδα της Βέροιας, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποί κατηγορεί την κρητική ΠΑΕ ότι ενόχλησε τον προπονητή τους ενώ χαρακτηρίζει ερασιτεχνική ομάδα την Επισκοπή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ εκφράζει δριμύ κατηγορώ εναντίον της ΠΑΕ Επισκοπής, που εν μέσω πρωταθλήματος προσπάθησε να “κλέψει” στέλεχος της ομάδας μας.

Δεν είναι ηθικό μια ΠΑΕ να ενοχλεί εργαζόμενους άλλης ΠΑΕ. Αυτό δείχνει ερασιτεχνισμό, όμως γνωρίζοντας ότι η ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ προέρχεται από ερασιτεχνική κατηγορία, δεν μας κάνει εντύπωση!

Η ομάδα αυτή και οι εκπρόσωποι της, προχώρησαν σε άνανδρες πράξεις εις βάρος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, κάτι που δεν χαρακτηρίζει την περήφανη Κρητική φυλή»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News