Ανησυχία για την κατάσταση του Πελέ

Ποδόσφαιρο
Ανησυχία για την κατάσταση του Πελέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν ανταποκρίνεται στο θεραπευτικό σχήμα σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ

Η κατάσταση της υγείας του Πελέ ανησυχεί τους Βραζιλιάνους και όλοι οι φίλοι του «θρύλου» του ποδοσφαίρου ανά τον πλανήτη αγωνιούν.

Η “Folha” αναφέρει σε συγκεκριμένο δημοσίευμα ότι οι χημειοθεραπείες στις οποίες έχει υποβληθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν έχουν αποτέλεσμα, με τον οργανισμό του να έχει σταματήσει να ανταποκρίνεται.

Αναφέρει ότι ο καρκίνος από το έντερο που είχε αρχικά διαγνωσθεί έχει κάνει μετάσταση σε πνεύμονες και συκώτι με τους γιατρούς να αποφασίζουν να αλλάξουν τακτική.

Πλέον, έχουν ως στόχο όχι να «χτυπήσουν» τον καρκίνο αλλά να χορηγούν στον Πελέ αγωγή για να μην πονά και να τον διευκολύνουν στην καθημερινότητα.

Μάλιστα, το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι το ρεπορτάζ των συντακτών του μέσου επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που είχε το ESPN ,ότι ο Πελέ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πρηξίματα στο σώμα του, πρόβλημα στην καρδιά και πνευματική σύγχυση.

Το νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι ο Πελέ υπέστη μόλυνση στο αναπνευστικό σύστημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News