Οι απουσίες και η ατυχία δεν επέτρεψαν στην ομάδα Κ19 του ΟΦΗ να συνεχίσει το αήττητο σερί της, καθώς σήμερα έχασε 1-2 από την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στο γήπεδο Γαζίου.
Το συγκρότημα του Μανόλη Πατεμτζή επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε καλή φόρμα, καθώς ήταν άκρως ανταγωνιστικό, όμως δέχθηκε το δεύτερο γκολ λίγο πριν το τέλος.
Οι "ασπρόμαυροι" αγωνίστηκαν χωρίς τους τραυματίες Θεοδοσουλάκη, Φαϊτάκη, Ρολάκη και Ζαχαριουδάκη, ενώ δεν ήταν διαθέσιμοι και οι Φαλατάχ, Αποστολάκης, που είναι στην αποστολή της πρώτης ομάδας για το σημερινό φιλικό με την Άντερλεχτ.
Παρόλα αυτά, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι, δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάστασεις μπροστά στην αντίπαλη εστία.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 30' κόντρα στη ροή του αγώνα, με το 0-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, οι Κρητικοί αντέδρασαν και ισοφάρισαν με κοντινό σουτ του Χότζα μετά από φάση διαρκείας στα αντίπαλα καρέ, ενώ στο 70' ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα παίκτης λόγω αποβολής του Τσιάβου με απευθείας κόκκινη.
Με παίκτη παραπάνω, η ομάδα του Ηρακλείου πίεσε και έχασε σημαντικές ευκαιρίες, όμως στο 89' οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα σε μια αντεπίθεση και το ματς ολοκληρώθηκε με το υπέρ τους 1-2.