Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Πελέ

Ποδόσφαιρο
Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Πελέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βραζιλιάνος θρύλος παρουσίασε επιδείνωση στην υγεία του

Εκτάκτως στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν», στη νότια ζώνη του Σάο Πάολο μεταφέρθηκε ο Πελέ.

Το «μαύρο διαμάντι» έφθασε στο νοσοκομείο μαζί με τη σύζυγό του Μαρτσία Αοκί, και έναν νοσοκόμο που τον φροντίζει στο σπίτι, αφού παρουσίασε πρήξιμο στο σώμα του. Ο 82χρονος Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων, προκειμένου να υπάρξει μια εις βάθος εκτίμηση της κατάστασής του.

Kατά την άφιξή του στο «Άλμπερτ Αϊνστάιν», το ιατρικό επιτελείο που τον φροντίζει επιβεβαίωσε την ύπαρξη οιδήματος και επίσης εντόπισε μια «μη αντιρροπούμενη καρδιακή ανεπάρκεια», όπου παρατηρείται δυσκολία στην αναπνοή.

Όταν εισήχθη στο νοσοκομείο, ο Πελέ ήταν πολύ ανήσυχος και διαγνώστηκε με ψυχική σύγχυση. Στις εξετάσεις θα αξιολογηθεί και η πιθανότητα εμφάνισης ηπατικής εγκεφαλοπάθειας.

Την ίδια ώρα, η «Globo Esporte» είναι πιο καθησυχαστική για τον 82χρονο, ενώ επικαλείται και τα λεγόμενα της κόρης του, η οποία υποστηρίζει πως ο Πελέ έχει μπει απλώς στο νοσοκομείο για εξετάσεις και τα όσα γράφονται είναι αναληθή.

«Γεια σας φίλοι. Τα Μέσα ενημέρωσης σας φρικάρουν ξανά και θέλω να έρθω εδώ και να σας ηρεμήσω λίγο. Ο πατέρας μου νοσηλεύεται, παίρνει μια φαρμακευτική αγωγή. Δεν έχω τρέξει να πάρω το αεροπλάνο για να πάω εκεί. Τα αδέρφια μου είναι στη Βραζιλία για επίσκεψη και εγώ θα πάω την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Δεν υπάρχει έκπληξη ή έκτακτη ανάγκη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News