Σωτήρης Κοκκινίδης: "Έφυγε" ένας αγνός άνθρωπος, ο διαιτητής που είχε μόνο φίλους...

Ποδόσφαιρο
Σωτήρης Κοκκινίδης: "Έφυγε" ένας αγνός άνθρωπος, ο διαιτητής που είχε μόνο φίλους...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο "τελευταίο αντίο" τον αποχαιρέτησαν πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας

Πραγματικά προκάλεσε μεγάλη θλίψη η απώλεια του Σωτήρη Κοκκινίδη. Όσοι τον γνώριζαν θα τον θυμούνται πάντα με το χαμόγελο τον Σωτήρη...  Τον παλαίμαχο διαιτητή και εφοριακό όπως έλεγαν πολλοί λόγω του επαγγέλματός του...

"''Έφυγε" ένας αγνός άνθρωπος, ο διαιτητής που είχε μόνο φίλους. Αλλά όσο αγνός ήταν, ήταν άλλο τόσο άτυχος. Η μοίρα του έδωσε μεγάλο χτύπημα όταν έχασε πριν λίγα χρόνια τον γιο του και η λαβωμένη του καρδιά δεν άντεξε για πολύ...

Στο "τελευταίο αντίο"  τον αποχαιρέτησαν πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας ενώ η ΕΠΣΗ στην ανακοίνωσή της τονίζει:

"Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο παλαίμαχος διαιτητής Σωτήρης Κοκκινίδης σκορπίζοντας βαρύ πένθος στην ηρακλειώτικη διαιτησία και το τοπικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου.

Ο εκλιπών πρόσφερε επί πολλά χρόνια στην ηρακλειώτικη διαιτησία αλλά παρέμενε πάντα κοντά και στα νεότερα παιδιά τα επόμενα χρόνια ως παλαίμαχος διαιτητής. 

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου και η διοίκηση της Ένωσης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Γιώργος Ιωαννίδης και σύσσωμη η ΕΔ/ΕΠΣΗ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News