"Βράζουν" τα εκτός Μητρώου σωματεία: «Μια απάντηση θα δώσει κάποιος;»

Ποδόσφαιρο
"Βράζουν" τα εκτός Μητρώου σωματεία: «Μια απάντηση θα δώσει κάποιος;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ποτήρι της υπομονής έχει ξεχειλίσει για τα σωματεία του Ηρακλείου που δεν έχουν καταφέρει να μπουν ακόμα στο Μητρώο ΓΓΑ και παρά τις υποσχέσεις που έχουν δοθεί, δεν έχει ανοίξει ακόμα η πλατφόρμα για να μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους.

Έτσι Πήγασος, Κουνάβοι, Θέρισος και Νέοι Ηροδότου εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, ζητώντας απαντήσεις και περιμένοντας μια λύση…

«Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Από τα αναγνωρισμένα σωματεία της ΓΓΑ που δεν μπορούν να αγωνιστούν στα τοπικά πρωταθλήματα, που δεν μπορούν να δουν φίλους, γνωστούς τις Κυριακές, που έχουν πληρώσει τα παράβολα τους, τις μεταγραφές τους, γήπεδα, γιατρούς, υλικό προπόνηση κτλπ. Που έτρεξαν οι «παράγοντες» και έφτιαξαν φακέλους, καταστατικά, πλήρωσαν δικηγόρους, λογιστές για αυτά τα απλά χαρτιά που χρειάζονται και ήταν και εμπρόθεσμοι με αριθμό πρωτοκόλλου άλλοι δεν πάτησαν το κουμπί. Άλλοι Καθυστερήσαμε μια μέρα, άλλοι μια ώρα και βρήκαμε τους κακούς τους σκάρτους και όλα καλά.

Μια απάντηση θα δώσει κάποιος; Μπορεί κανείς να δώσει χάρη και να λύσει τον βρόχο από το λαιμό; ή να κλωτσήσει το σκαμνί.  Μπορεί να απαντήσει κανείς από ΕΠΣΗ – ΕΠΟ- ΓΓΑ- Υπουργείο Αθλητισμού, τοπικούς βουλευτές των κομμάτων – Περιφέρεια ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στην τελική; Μια απάντηση πέρασε και η 4η αγωνιστική και πάμε για την 5η και τους υποτίθεται παράγοντες άστους για να μην πούμε χ@@@στους, τα παιδιά, τους αθλητές που έχουν εξαντληθεί ψυχολογικά που τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ που στηρίζουν τα σωματεία και περιμένουν με αγωνία.

Δείτε κύριοι που έχετε και το καρπούζι και το μαχαίρι το κοινωνικό κομμάτι της υποθέσεως. Αυτά προς το παρόν από τα εξορισμένα σωματεία, πλην νόμιμα και αναγνωρισμένα από την ΓΓΑ. Περιμένουμε μια λύση κύριοι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News