Εργοτέλης: Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Νίκος Βασιλάκης

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Νίκος Βασιλάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χειρουργήθηκε από τον γιατρό Γ.Στεφανουδάκη, το «ευχαριστώ» της οικογένειάς του

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Νίκος Βασιλάκης, ένα από τα αυθεντικά ταλέντα του Εργοτέλη και των Μικτών ΕΠΣΗ, είχε ραντεβού με την ατυχία.

Σε μια ανύποπτη στιγμή στην προπόνηση της ομάδας του, τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο, με την ιατρική διάγνωση για ρήξη χιαστού να φέρνει παγωμάρα και στεναχώρια. Από την πρώτη στιγμή όμως και έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της οικογένειάς του και του συλλόγου, ο Νίκος Βασιλάκης έδειξε δυνατός, προκειμένου να ξεπεράσει την περιπέτειά του.

Πριν λίγες ώρες πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και τον ανέλαβε ο κορυφαίος του είδους, ο γιατρός-ορθοπεδικός κ. Γιώργος Στεφανουδάκης, για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Όλα πήγαν κατ’ ευχήν και πλέον θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες η δουλειά που απαιτείται προκειμένου ο 16χρονος αμυντικός να επιστρέψει απόλυτα υγιής στους αγωνιστικούς χώρους.

Η οικογένειά του με δήλωσή της ευχαρίστησε τον κ. Στεφανουδάκη, το Creta Interclinic όπως και τους προπονητές του Γιώργο Βλατά και Παναγιώτη Κορδονούρη για την αμέριστη συμπαράσταση:

«Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ  προς τον κύριο Γιώργο Στεφανουδάκη και στο προσωπικό του Creta Interclinic για την άψογη συνεργασία που είχαμε, όπως στους προπονητές του Μάνου, στην Α1 ΕΠΣΗ τον κύριο Γιώργο Βλατά και τον περσινό προπονητή στα Κανάρια Παναγιώτη Κορδονούρη ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς που από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό του!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News