ΠΑΟΚ κατά Αυγενάκη: "Ζήτημα τιμής η πολιτική σας τιμωρία"

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ κατά Αυγενάκη: "Ζήτημα τιμής η πολιτική σας τιμωρία"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφοδρή επίθεση κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, εξαπέλυσε μέσω ανακοίνωσής του ο ΠΑΟΚ, με αφορμή την κλήση της ΠΑΕ από την ΕΕΑ για εξηγήσεις σχετικά με προσωπική υπόθεση του Γιώργου Σαββίδη, όπως τονίζει.

Η ανακοίνωση:

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε… Η ΕΕΑ, των Τζουλάκηδων και των Αρκούδηδων, των αγαπημένων εργαλείων του Λευτέρη Αυγενάκη, έψαξε να βρει τη στιγμή της για να εκδικηθεί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον διεθνή εξευτελισμό στο CAS σχετικά την πλεκτάνη της δήθεν πολυϊδιοκτησίας που πήγε να στήσει εναντίον της.

Σήμερα οι εντολοδόχοι της ΕΕΑ, καλούν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για εξηγήσεις σχετικά με προσωπική υπόθεση του Γιώργου Σαββίδη, γεγονός για το οποίο υπάρχει πλήρης άγνοια από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση η κατάληξη για εκείνους θα είναι η ίδια, ωστόσο εφιστούμε την προσοχή για ακόμη μια φορά στον Λευτέρη Αυγενάκη, που επιλέγει τη βεντέτα με τον ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας απέδειξε ότι είναι ηθικά και νομικά ισχυρά κατοχυρωμένη, για να μη σας επιτρέψει να κάνετε εσείς τις προεκλογικές σας εξυπηρετήσεις.

Πλέον για εμάς αποτελεί ζήτημα τιμής η πολιτική σας τιμωρία και η οριστική σας αποχώρηση από τα αθλητικά δρώμενα της χώρας, ως ο πιο εμπαθής και επικίνδυνος υφυπουργός αθλητισμού της ιστορίας. Ήδη η παραμονή σας στη θέση σας μας προκαλεί έκπληξη και δυσαρέσκεια για την Κυβέρνηση, που σας επιτρέπει να γελοιοποιείτε την ισονομία, τους θεσμούς και δυστυχώς και τη γενέτειρά σας.

Μηνύσεις κατά των μελών της ΕΕΑ

Το ζήτημα παίρνει ακόμα πιο μεγάλες διαστάσεις καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, μετά την κλήση σε απολογία, προχώρησε και σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων των υιών του Ιβάν Σαββίδη, υποκαθιστώντας τον ρόλο της δικαιοσύνης. Δεδομένα που δεν ανακοίνωσε ούτε το Τριμελές Εφετείο, προκαλώντας την «έκρηξη» του Δικεφάλου που ακολουθεί το δρόμο της δικαιοσύνης.

Οι Γιώργος και Νίκος Σαββίδης θα στραφούν νομικά εναντίον της επιτροπής και συγκεκριμένα του προέδρου αυτής, Νίκου Τζολάκη που υπογράφει το σχετικό έγγραφο, με μήνυση για διαρροή προσωπικών δεδομένων.

Συγκεκριμένα, υπάρχει ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ ότι το έγγραφο της ΕΕΑ περιλαμβάνει ανυπόστατες (!) πληροφορίες, βασίζεται σε λανθασμένα γεγονότα και γίνεται σαφές από τα παραπάνω ότι πρόκειται για μια πράξη εκδικητικότητας απέναντι στην οικογένεια Σαββίδη και του οργανισμού ΠΑΟΚ για το γεγονός ότι ήταν πρωτοστάτες στην διαπόμπευση Αυγενάκη, Τζουλάκη, Μαρούπα, Αρκούδη κλπ στην περιβόητη υπόθεση της δήθεν πολυιδιοκτησίας.

Πλέον η ΕΕΑ από εκεί που ήθελε να έχει τον ρόλο του διώκτη, τώρα θα πάρει ρόλο διωκόμενου καθώς τόσο αυτοί όσο και όσοι αναπαρήγαγαν τις κλήσεις αναμένεται να διωχθούν ποινικά για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και όχι μόνο...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News