Στειακάκης σε Βαρδαβά στο Facebook: "Γιατί δεν μας δίνετε τα ρούχα του Εργοτέλη από το Παγκρήτιο;"

Ποδόσφαιρο
Στειακάκης σε Βαρδαβά στο Facebook: "Γιατί δεν μας δίνετε τα ρούχα του Εργοτέλη από το Παγκρήτιο;"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη κόντρα ξέσπασε στο Facebook μετά την ανάρτηση του προέδρου του Ερασιτέχνη Εργοτέλη...
Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει στο Facebook μετά από ανάρτηση του προέδρου του Ερασιτέχνη Εργοτέλη Γιώργου Στειακάκη που ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίζεται πως ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Κώστας Βαρδαβάς αδιαφορεί για την παράδοση του ρουχισμού της ΠΑΕ Εργοτέλης που υπάρχει στο Παγκρήτιο αν και ο Ερασιτέχνης έχει λάβει έγγραφη εξουσιοδότηση από την ΠΑΕ!Ο κ. Στειακάκης έγραψε αναλυτικά:

"Ο κ. Κώστας Βαρδαβάς αρνείται,  κωλυσιεργεί, αδιαφορεί να δώσει στον ερασιτέχνη Εργοτέλη τον ρουχισμό κλπ της ΠΑΕ Εργοτέλης που υπάρχει στο Παγκρήτιο στάδιο, ενώ έχει τουλάχιστον δύο μήνες έχει λάβει έγγραφη εξουσιοδότηση για αυτό από την ΠΑΕ. Το κάνει προφανώς από πείσμα για να τιμωρήσει εμένα επειδή είχα γράψει ότι δεν επέτρεψε να φέρουν νερά στο Παγκρήτιο για τον Εργοτέλη το καλοκαίρι λόγω χρεών της ΠΑΕ. Όμως, ούτε τα πράγματα του Εργοτέλη είναι δικά του ούτε το Παγκρήτιο. Τα ρούχα αυτά προορίζονται να ντύσουν νέους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Κάποιοι τον ψήφισαν για να υπηρετεί την πόλη και το κοινωνικό συμφέρον. Αυτός πληρώνεται να υπηρετεί την κοινωνία και εμείς πληρώνουμε για τον ίδιο σκοπό. Να σέβεται."Από την πλευρά του ο κ. Βαρδαβάς στην απάντησή του δεν αναφέρθηκε ουσιαστικά στο επίμαχο θέμα του ρουχισμού. Συγκεκριμένα έγραψε: "Ο κύριος Στειακακης εξακολουθεί να χρησιμοποιεί ένα ιστορικό σωματείο με τρόπο που δεν του αξίζει. Κάθε χρόνο εμφανίζεται με επενδυτές που χρεώνουν με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ την αγορά της πόλης και τους δημότες μέσω του Παγκρητιου εις βάρος όλης της αθλουμενης νεολαίας. Το έχει κάνει πια σύστημα. Μετά δημοσιοποιεί την μεγάλη αγωνία για τον ερασιτέχνη ΕΡΓΟΤΕΛΗ. Λυπάμαι πολύ. Θα έρθει η ώρα αναλυτικής ενημέρωσης για αυτούς που παιζουν με το ηθικό πλεονέκτημα του ΕΡΓΟΤΕΛΗ και προσπαθούν να δημιουργούν εντυπώσεις.θα συνεχίσω να προασπίζω το δημόσιο συμφέρον κόντρα στα συμφέροντα μικρό παραγόντων και μεγάλο επενδυτών."  Στη συνέχεια ο Γιώργος Στειακάκης απάντησε σε ακόμα πιο σκληρή γλώσσα στον κ. Βαρδαβά γράφοντας: 

"Κώστα Βαρδαβά είσαι πολύ λίγος για να μιλάς για τον Εργοτέλη και τους ανθρώπους που πληρώνουν. Εσύ Μόνο να εισπράττεις ξέρεις για να παριστάνεις τον Αντιδήμαρχο!" Να σημειώσουμε τέλος ότι η απάντηση του κ. Βαρδαβά προκάλεσε οργή στους φιλάθλους του Εργοτέλη και αυτό φάνηκε στα σχόλιά τους που ακολούθησαν...
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News