Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Σε UEFA, Πορτογαλία και Λετονία το video με το πέναλτι

Ποδόσφαιρο
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Σε UEFA, Πορτογαλία και Λετονία το video με το πέναλτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από ενέργειες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μέσω επιστολής στην ΕΠΟ, ζητήθηκαν εξηγήσεις καθώς και να ενημερωθούν αρμοδίως η UEFA και οι Ομοσπονδίες της Λετονίας και της Πορτογαλίας για το πέναλτι που δόθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό αλλά η απόφαση ανακλήθηκε μέσω VAR.

Με ανακοίνωσή τους, η ΕΠΟ και η ΚΕΔ ενημέρωσαν ότι το αίτημα του ΠΑΟΚ έγινε δεκτό και ότι το βίντεο με όσα έγιναν στο ντέρμπι θα κοινοποιηθεί στην Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA, όπως και στους αρμόδιους για τους Τρειμάνις και Πινέιρο, που ακύρωσαν την απόφαση για μία πεντακάθαρη παράβαση.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ αναφέρουν στην από 26/7/2022 ανακοίνωσή τους ότι οποιεσδήποτε διαιτητικές αποφάσεις ξένων διαιτητών (εφόσον κρίνονται ως σοβαρές) θα αποστέλλονται μέσω βίντεο στις αντίστοιχες ομοσπονδίες και στην UEFA.

Λάβαμε επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την οποία ζητούν την αποστολή σχετικού βίντεο που αφορά στην ακύρωση κατακυρωθέντος πέναλτι, μετά την ανασκόπηση μέσω VAR, υπέρ της ομάδας τους στον πρόσφατο αγώνα μεταξύ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ΠΑΟΚ.

Το αίτημα αυτό θα ικανοποιηθεί με την αποστολή του βίντεο προς τις ομοσπονδίες της Πορτογαλίας και της Λετονίας και την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News