Επιστολή Τζώρτζογλου: Απογοήτευση για το Ινστιτούτο Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου

Ποδόσφαιρο
Επιστολή Τζώρτζογλου: Απογοήτευση για το Ινστιτούτο Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επιστολή του προς όλες τις Ενώσεις της Ελλάδας, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου εκφράζει την απογοήτευσή του για την κατάσταση με το Ινστιτούτο Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, όπου είναι πρόεδρος.

Τονίζει ότι όλα είναι στάσιμα παρά τις συνεχείς επισκέψεις στην ΕΠΟ, δεν υπάρχει καμία πρόοδος κι όλα αυτά παρότι η Επιτροπή δεν έχει σταματήσει να δουλεύει για το Ινστιτούτο.

Η επιστολή Τζώρτζογλου προς τις ΕΠΣ αναφέρει τα εξής:

«Επειδή αρκετοί συνάδελφοι πρόεδροι Ενώσεων με ρωτούν τι γίνεται με το Ινστιτούτο ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου με την παρούσα επιστολή μου θέλω να σας ενημερώσω και μαζί να εκφράσω την βαθύτατη απογοήτευση και θλίψη μου για την μη εκπλήρωση του οράματος και της αποστολής που είχε θέσει το Ινστιτούτο Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με τα τμήματα της Ε.Π.Ο. τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Τα μηνύματα μετά τις επαφές που έχουν γίνει τους τελευταίους έξι μήνες με την UEFA, με Διεθνής Οργανισμούς αλλά και με τα τμήματα της Ε.Π.Ο. μου είχαν δημιουργήσει την ελπίδα ότι πράγματι μπορούμε να συμβάλουμε σημαντικά ώστε να βγούμε από το οικονομικό και οργανωτικό τέλμα που μαστίζει το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο εδώ και τόσα χρόνια.

Δυστυχώς όλα παραμένουν στάσιμα παρά τις συνεχείς επισκέψεις στην Ε.Π.Ο. και τις τηλεφωνικές οχλήσεις καμία πρόοδος δεν έχει γίνει παρά το ότι εμείς σαν επιτροπή δεν έχουμε σταματήσει λεπτό να δουλεύουμε πάνω στον Στρατηγικό μας σχεδιασμό όπως αυτός σας παρουσιάσθηκε στην Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. τον Ιούνη του 2021.Σε αναμονή των ενεργειών που θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί συνεχίζουμε ασταμάτητα να οραματιζόμαστε ένα καλύτερο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News