Η ανάρτηση του Λεωνίδα Παπαβασιλάκη για το «αντίο» στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Η ανάρτηση του Λεωνίδα Παπαβασιλάκη για το «αντίο» στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο μέχρι πρότινος εμπορικός διευθυντής έκλεισε τον κύκλο του στην ομάδα του Ηρακλείου

Ο Λεωνίδας Παπαβασιλάκης αποτελεί παρελθόν για τον ΟΦΗ, υποβάλλοντας την παραίτηση του από τη θέση του εμπορικού διευθυντή.

Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, υπήρχαν η πληροφορίες για την αποχώρηση του, με τη θητεία του στην ΠΑΕ να ολοκληρώνεται τυπικά την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου.

Ο ίδιος που ήταν στέλεχος της ομάδας από την πρώτη μέρα της εποχής Μπούση, αποχαιρέτησε τους Κρητικούς με την παρακάτω συγκινητική ανάρτηση: «Αγαπητοί φίλοι- συνεργάτες, Μετά από μια συναρπαστική – σε συναισθήματα και έργο – 4ετια, αποχωρώ , στις 30 Σεπτεμβρίου, από το σχήμα της ΠΑΕ ΟΦΗ, που οδήγησε τον οργανισμό σε μια νέα εποχή.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μετουσίωσαν αυτή την ιδέα σε πράξη – ιδιοκτησία, διοίκηση και όλο το προσωπικό ξεχωριστά – και που τοποθέτησαν ξανά τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της αξιοπρέπειας και της αξιοπιστίας, που του αναλογεί και του αξίζει.

Ευχαριστώ ειλικρινά όλους όσους συνεργάστηκα, εντός και εκτός ομάδας, με την βεβαιότητα πως δεν κλείνει ένα κύκλος, αλλά συνεχίζεται – με το ίδιο όραμα και δυναμική – η εξελικτική του πορεία προς το μέλλον, με ακόμα μεγαλύτερα επιτεύγματα, διοικητικά και αθλητικά.

Αποχαιρετώ όλους όσους συνάντησα και συναναστράφηκα, με ένα – παραλλαγμένο – στίχο του Ναζίμ Χικμέτ: «Αν η μισή καρδιά γιατρέ μου βρίσκεται εδώ πέρα, η άλλη μισή καρδιά γιατρέ, στην Κρήτη βρίσκεται».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News