Τα θερμά συγχαρητήρια Συριγωνάκη στον Πλούταρχο!

Ποδόσφαιρο
Τα θερμά συγχαρητήρια Συριγωνάκη στον Πλούταρχο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επιστολή του προς τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣΗ, Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια για την τοποθέτησή του στην Επιτροπή Εθνικών Ομάδων ΕΠΟ, τονίζοντας την μεγάλη του προσφορά και την αξία του ως παράγοντας. Η επιστολή Συριγωνάκη αναφέρει:

«Αξιότιμε κύριε Κουτεντάκη - αγαπητέ φίλε Πλούταρχε

Με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την πρόσφατη τοποθέτησή σας ως μέλος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ.

Αναμφισβήτητα, το γεγονός αυτό αποτελεί αναγνώριση της μακρόχρονης επιτυχούς πορείας σας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νησιού μας και της χώρας μας, ως ποδοσφαιριστής στα εξαιρετικά σωματεία μας, αλλά και ως παράγοντας. Η πορεία σας αυτή έχει σηματοδοτηθεί από τη γνήσια και ανιδιοτελή αγάπη σας προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Όλα αυτά τα χρόνια, με ζήλο και αποτελεσματικότητα στηρίζετε τις άξιες ομάδες μας και τους αθλητές μας, ακόμα και στις πιο δύσκολες συγκυρίες, όπως η πανδημία με όλα τα αρνητικά επακόλουθά της, ιδιαιτέρως για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Η εργατικότητα και η αφοσίωσή σας στους στόχους της ΕΠΣΗ είναι τα απαραίτητα συστατικά προκειμένου να αξιοποιηθεί όλη η δυναμική των ομάδων μας και των αθλητών μας, ώστε να βρουν τη θέση που τους αξίζει πέρα από τα όρια του νησιού μας ή και της χώρας μας.

Σας εύχομαι ολόψυχα καλή θητεία στην Επιτροπή Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ και κάθε επιτυχία στους στόχους σας.

Με εκτίμηση,

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηρακλείου, Νικόλαος Συριγωνάκης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News