ΕΠΣΗ: Όλες οι ομάδες στα γήπεδα, ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: Όλες οι ομάδες στα γήπεδα, ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ ξεκίνησε, με το Δ.Σ. της Ένωσης να συνεδριάζει σήμερα και να δίνει το σύνθημα για την επιστροφή όλων των ομάδων στα γήπεδα. Άλλωστε στο Μητρώο έχει δοθεί παράταση μετά την επιστολή FIFA-UEFA προς Αυγενάκη και όλες οι διοργανώσεις θα γίνουν με όλες τις ομάδες. Από αύριο ξεκινούν να κατατίθενται στην ΕΠΣΗ οι δηλώσεις συμμετοχής, με τη σχετική ενημέρωση να αναφέρει τα εξής:

Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος, πραγματοποιήθηκε σήμερα εκτάκτως συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣΗ μέσω τηλεδιάσκεψης, με κύριο θέμα την διοργάνωση των πρωταθλημάτων της νέας αγωνιστικής σεζόν 2022-2023.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης ανέλυσε τα δεδομένα για τα νέα πρωταθλήματα Α1, Α2 και Β’ Κατηγορίας ενώ δεν θα γίνει πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας και τυχόν νέες ομάδες θα ενταχθούν στην Β’ Κατηγορία.

Έγινε συζήτηση γύρω από τις νέες διοργανώσεις και τις επόμενες ημέρες θα συνταχθεί η προκήρυξη των πρωταθλημάτων που θα είναι έτοιμη στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Στην προκήρυξη θα αναφέρονται όλα τα στοιχεία για τα πρωταθλήματα (αριθμός ομάδων, συγκρότηση ομίλων, δομή διοργανώσεων, άνοδος-υποβιβασμός σε κάθε κατηγορία, ηλικιακή συμμετοχή ποδοσφαιριστών κλπ).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος, αποφασίστηκε ώστε από αύριο Πέμπτη 18 Αυγούστου να ξεκινήσει η κατάθεση των δηλώσεων συμμετοχής ολων των ομάδων στα νέα πρωταθλήματα. Πιο συγκεκριμένα οι δηλώσεις θα κατατίθενται στην ΕΠΣΗ τις κάτωθι προθεσμίες:

Α1 Κατηγορία: Από 18 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου.

Α2 Κατηγορία: Από 18 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου.

Β’ Κατηγορία: Από 18 Αυγούστου έως 8 Σεπτεμβρίου.

ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το παράβολο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 και Α2 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας είναι 230 ΕΥΡΩ και στη Β’ Κατηγορία 180 ΕΥΡΩ.

Η συμμετοχή στο Κύπελλο Ερασιτεχνών ΕΠΣΗ για την Γ’ Εθνική είναι 70 ΕΥΡΩ, για Α1 και Α2 Ερασιτεχνική Κατηγορία είναι 50 ΕΥΡΩ και για την Β' Κατηγορία 30 ΕΥΡΩ.

Η ετήσια συνδρομή των Εθνικών Κατηγοριών (Γ’ Εθνικής) είναι 75 ΕΥΡΩ και στην Α1-Α2-Β' Κατηγορία 30 ΕΥΡΩ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News