Οι Σουηδοί...στέλνουν τον Έρικ Λάρσον της Μάλμε για δεξί μπακ στον ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο
Οι Σουηδοί...στέλνουν τον Έρικ Λάρσον της Μάλμε για δεξί μπακ στον ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eπιχείρηση "δεξιός μπακ" εξετελέσθη όπως όλα δείχνουν για τον ΟΦΗ, ή μάλλον όπως δείχνουν...οι Σουηδοί!

Αυτό προκύπτει τουλάχιστον με όσα υποστηρίζει η έγκυρη σουηδική ιστοσελίδα "aftonbladet.se". Συγκεκριμένα, δημοσίευμα αναφέρει πως ο ΟΦΗ είναι κοντά στην απόκτηση του Έρικ Λάρσον, ο οποίος, με τον ποδοσφαιριστή να αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες μέρες θα βρεθεί στην Κρήτη για τα ιατρικά και τις υπογραφές.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Λάρσον πηγαίνει στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον ΟΦΗ», αναφέρει η "aftonbladet".

Ο Έρικ Λάρσον αγωνίζεται στα δεξιά της άμυνας, πήγε το 2018 στη Μάλμε από τη Σούντσβαλ και έχει κατακτήσει τίτλους, ενώ έχει παραστάσεις και από Champions League!

Το σημαντικό, εφόσον ισχύει το σουηδικό δημοσίευμα, είναι πως ο Λάρσον έχει ήδη παιχνίδια στα πόδια του σε πρωτάθλημα και Ευρώπη (η Μάλμε παίζει στα προκριματικά του Europa League) άρα επί της ουσίας δεν χρειάζεται καμία χρονοτριβή για να μπει κατευθείαν στις υποχρεώσεις του ΟΦΗ.

Αυτό που περιμένουμε πλέον είναι το αν ο επίσημος ΟΦΗ θα επιβεβαιώσει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, η οποία αν πραγματοποιηθεί ενισχύει τα μέγιστα την άμυνα του ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News