Τοπικά πρωταθλήματα: Παράταση στο Μητρώο ή αναστολή!

Ποδόσφαιρο
Τοπικά πρωταθλήματα: Παράταση στο Μητρώο ή αναστολή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Στον αέρα βρίσκονται τα τοπικά πρωταθλήματα όλης της χώρας για την επόμενη σεζόν, με την προθεσμία για το Μητρώο να εκπνέει την Τετάρτη 17 Αυγούστου και εκατοντάδες εξ’ αυτών δεν έχουν καταφέρει να ολοκληρώσουν τις πιεστικές γραφειοκρατικές διαδικασίες για την εγγραφή τους.

Όπως έγινε γνωστό, από την χθεσινή συνάντηση της ΕΠΟ με τον Λευτέρη Αυγενάκη δεν βγήκε «λευκός καπνός».

Ο Αυγενάκης δε δέχθηκε την πρόταση της ΕΠΟ να μην υπάρχουν "αθλητικές κυρώσεις" (απαγόρευση συμμετοχής στα πρωταθλήματα, όπως προβλέπει ο νόμος) στα σωματεία που δεν έχουν εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ και δεν έχουν αποκτήσει την ειδική αθλητική αναγνώριση.

Στο τραπέζι έπεσε η πρόταση να δοθεί αναβολή στην εφαρμογή των κυρώσεων που προβλέπει ο νόμος για ένα έτος, όπως είχε γίνει και πέρυσι. Οι δύο πλευρές κατέληξαν στην ανανέωση του ραντεβού τους για την επόμενη Τετάρτη 17/8, που συμπίπτει με τη λήξη της διορίας και την έναρξη της εφαρμογής των κυρώσεων που προβλέπει ο νόμος.

Η τάση που υπάρχει από την ΕΠΟ και τις ΕΠΣ είναι ότι αν δεν βρεθεί λύση να αποφασιστεί η αναστολή έναρξης των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, κάτι το οποίο είναι και θέση των τοπικών Ενώσεων, αφού δεν μπορούν να κάνουν πρωταθλήματα χωρίς το σύνολο των ενεργών σωματείων τους…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News