Επίσημο: Στην Β’ ΕΠΣΗ ο ΟΦ Αρκαλοχωρίου

Ποδόσφαιρο
Επίσημο: Στην Β’ ΕΠΣΗ ο ΟΦ Αρκαλοχωρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επανεκκίνηση με τη συμμετοχή της ομάδας στην Β’ Κατηγορία ΕΠΣΗ κάνουν στο Αρκαλοχώρι! Η διοίκηση του ΟΦΑ επισημοποίησε την απόφαση ώστε το σωματείο να μην αγωνιστεί στην Α1 αλλά οικειοθελώς να αγωνιστεί σε χαμηλότερη κατηγορία, στηριζόμενη στα νέα παιδιά του τόπου και της Ακαδημίας του, με νέο προπονητή τον Στέλιο Ανωγειανάκη.

Κι όλα αυτά μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά λόγω των προβλημάτων που επέφερε στην κοινωνία του Αρκαλοχωρίου ο φονικός σεισμός και σίγουρα αυτά τα προβλήματα επηρεάζουν φέτος και την λειτουργία της ομάδας. Η ανακοίνωση του Δ.Σ ΟΦΑ:

«Η περσινή  χρονιά  ήταν πιθανότατα η πιο δύσκολη και σκληρή χρονιά που βίωσε ποτέ, όχι μόνο το σωματείου μας αλλά και ολόκληρη η κοινωνία του Αρκαλοχωρίου λόγω του φονικού σεισμού.

Παρόλα αυτά το διοικητικό συμβούλιο, μια γροθιά μαζί με τους παίχτες κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στην πρώτη την τάξη κατηγορία των τοπικών πρωταθλημάτων, κάνοντας μάλιστα και πορεία πρωταθλητισμού στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος αλλά   και φθάνοντας στα προημιτελικά του κυπέλλου.

Στην προσπάθεια αυτή είχαμε πολλούς συμμάχους στους οποίους θα αναφερθούμε και θα τους ευχαριστήσουμε σε επόμενη ανακοίνωση μας αναλυτικά.

Μετά λοιπόν των αγώνα δρόμου που κάναμε ώστε να διατηρήσουμε την πρώτη ομάδα οικονομικά ασφαλή και χωρίς χρέη στο τέλος της σεζόν, καθώς και το να κρατήσουμε  την ακαδημία μας, το μέλλον του συλλόγου, ενεργή και ζωντανή σε αυτή την δύσκολη συγκυρία οι αντοχές μας έφτασαν στα άκρα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το διάστημα μετά το τέλος του πρωταθλήματος να αναζητήσουμε τόσο νέα άτομα, όσο και ποδοσφαιρικούς παράγοντες με εμπειρία  και διάθεση, ώστε να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας, σε μια περίοδο όπου η ομάδα οικονομικά δεν είχε καμία εκκρεμότητα και αριθμούσε στο κλείσιμο τις σεζόν πάνω από 60 παιδιά στην ακαδημία της.

Δυστυχώς δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον, τόσο στις επαναλαμβανόμενες γενικές συνελεύσεις, όσο και στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις  που πραγματοποιήθηκαν.

Ως εκ τούτου με αίσθημα ευθύνης για τον τόπο και την ομάδα μας, αποφασίσαμε να μην την αφήσουμε μόνη, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει η θητεία του διοικητικού συμβουλίου.

Έτσι αποφασίστηκε η ομάδα μας να συμμετέχει του χρόνου στην Β ΕΠΣΗ με στόχο να κάνει μια επανεκκίνηση και να στηρίξει τα νέα παιδιά του τόπου και της Ακαδημίας που μαζί με την στήριξη κάποιον μεγαλύτερων και πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών της περιοχής θα προσπαθήσει να παίξει  ποιοτικό ποδόσφαιρο και να προάγει την ιδέα του Αθλητισμού.

Μετά τιμής το Δ.Σ του ΟΦΑ»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News