Α1 ΕΠΣΗ: Με έδρα το Ατσαλένιο ο Ποσειδώνας

Ποδόσφαιρο
Α1 ΕΠΣΗ: Με έδρα το Ατσαλένιο ο Ποσειδώνας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ποσειδώνας επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια με αισιοδοξία και δυναμική στην Α1 ΕΠΣΗ και σήμερα ανακοινώθηκε και η έδρα που θα χρησιμοποιεί στο πρωτάθλημα. Αυτή θα είναι το Ατσαλένιο, με τους ανθρώπους του Ποσειδώνα να έρχονται σε συμφωνία με τη διοίκηση του ΠΟΑ προκειμένου να αγωνίζονται εκεί στα εντός έδρας παιχνίδια τους.

Επίσης ο Ποσειδώνας προχώρησε σε ανακοινώσεις ενόψει της αυριανής γιορτής της εκκλησίας του Αφέντη Χριστού στις Πατέλες:

«Ενημερώνουμε τους αγαπητούς φίλους που θέλουν να προμηθευτούν τα νέα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μας ότι αύριο Παρασκευή παραμονή του Χριστού που γιορτάζει η εκκλησία μας, θα υπάρχει περίπτερο της ομάδας μπροστά στην εκκλησία του Σωτήρος στις Πατέλες με όλα τα νέα αναμνηστικά κασκόλ 60 χρόνια – Ποσειδώνας.

Τιμή κάρτας φίλου της ομάδας για δωρεάν είσοδο στα εντός έδρας ματς του Ποσειδώνα μόνο 40 ευρώ για αύριο 5/8. Επίσης με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η έδρα μας για την νέα περίοδο θα είναι το σκεπαστό γήπεδο του Ατσαλένιου. Σας θέλουμε κοντά μας και ερχόμαστε εμείς δίπλα σας…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News