«Πέρασε» η νέα ΚΕΔ με μειωμένες αμοιβές

Ποδόσφαιρο
«Πέρασε» η νέα ΚΕΔ με μειωμένες αμοιβές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ψήφους 7 υπέρ, 2 κατά (Καραπαπάς, Μπουτσικάρης) και 2 λευκά (Λεουτσάκος, ΠΣΑΠΠ), η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου έκανε δεκτή την εισήγηση του Στιβ Μπένετ για τη νέα σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (απείχε ο Μαρινάκης).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος ενημέρωσε πως η αμοιβή των τριών αλλοδαπών της ΚΕΔ θα ανέλθει σχεδόν στο μισό, συγκεκριμένα στο 53% της αμοιβής που είχαν τα ξένα μέλη της Επιτροπής την περσινή χρονιά, επί Κλάτενμπεργκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Με ψήφους 7 υπέρ, 2 κατά και 3 λευκά, έκανε δεκτή κατά το άρθρο 53 παρ. 2 του Καταστατικού της ΕΠΟ την εισήγηση του κ. Μπένετ όπως την παρουσίασε στην Επιτροπή ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος, για τη σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, η οποία έχεις ως εξής:

Steve Bennet (Αγγλία)-Αρχιδιαιτητής, Υπεύθυνος Ορισμών Αξιωματούχων Διαιτησίας Επαγγελματικών Κατηγοριών (Super League1 και Super league2)

Joao Capella (Πορτογαλία)-VAR Μάνατζερ

Fritz Stuchilk (Αυστρία)-Σύμβουλος Παρατηρητών Διαιτησίας.

Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, είναι τα εξής:

Σταύρος Μάνταλος- Υπεύθυνος Εκπαίδευσης, Εκγύμνασης και Ανάπτυξης Αξιωματούχων Διαιτησίας

Ιωάννης Σπυρόπουλος - Υπεύθυνος Ορισμού και Ανάπτυξης για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Αντώνης Καρατζίκας - Υπεύθυνος Βοηθού Διαιτητών

Ελένη Λαμπαδαρίου - Υπεύθυνη Διοργανώσεων Ποδοσφαίρου Γυναικών

Σημειώνεται, ότι οκ. Μπαλτάκος ενημέρωσε την Ε.Ε.Π ότι η αμοιβή των τριών αλλοδαπών μελών της ΚΕΔ θα ανέλθει στο 53% σε σχέση με την αμοιβή των αλλοδαπών μελών της ΚΕΔ της περσινής περιόδου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News