Στο μικροσκόπιο των Εθνικών Ομάδων τα κρητικά ταλέντα!

Ποδόσφαιρο
Στο μικροσκόπιο των Εθνικών Ομάδων τα κρητικά ταλέντα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περισσότερα από 50 παιδιά στις προπονήσεις προεπιλογής στο Lido Soccer

Γέμισε κρητικά ταλέντα το γήπεδο του Lido Soccer, εκεί όπου πραγματοποιήθηκαν προπονήσεις προεπιλογής για τις Εθνικές Ομάδες, για ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2007 και 2008.

Η κάθοδος των Ομοσπονδιακών προπονητών κ.κ. Θέου (Εθνική Κ19) και Χατζόπουλου (Κ15), με τη συνεργασία του Ομοσπονδιακού προπονητή τερματοφυλάκων με καταγωγή από το Ηράκλειο, Σάκη Παγωμένου, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΠΟ, ήταν σημαντική για το κρητικό ποδόσφαιρο.

Τα καλύτερα ταλέντα του νησιού βρέθηκαν στο μικροσκόπιο των Εθνικών Ομάδων με περίπου 50 παιδιά συνολικά να δίνουν το παρών.

Στην ηλικία 2007 προσκλήθηκε ουσιαστικά η αφρόκρεμα των Μικτών Ομάδων Κ15, που φέτος έκαναν εντυπωσιακή πορεία, Ηράκλειο και Χανιά συναντήθηκαν στον προημιτελικό και τα Χανιά έφτασαν ως τους «4» της Ελλάδας.

Στην ηλικία 2008 έδωσαν το παρών ανερχόμενα ταλέντα του νησιού αλλά και τέσσερις επιλεγμένοι παίκτες της Κ15 της ΠΑΕ ΟΦΗ (Χνάρης, Λαγουδάκης, Λυγεράκης, Κουκουριτάκης).

Τα παιδιά έζησαν την εμπειρία της συμμετοχής σε μια προπόνηση Εθνικής Ομάδας με μεγάλη ικανοποίηση. Να τονίσουμε ότι το παρών έδωσαν οι ενωσιακοί προπονητές Χατζησεβαστός-Αθανασάκης (Ηράκλειο), Τσιρκίνης (Λασίθι), Μουρτζανός (Ρέθυμνο).

Την ευθύνη διοργάνωσης της προπόνησης είχε η ΕΠΣ Ηρακλείου και έδωσαν το παρών οι κ.κ. Κουτεντάκης και Μπουνάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News