Θρηνεί ο Γιούχτας: Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Ψυλλάκης

Ποδόσφαιρο
Θρηνεί ο Γιούχτας: Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Ψυλλάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας αγνός και ρομαντικός άνθρωπος του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου άφησε την τελευταία του πνοή

Ο Γιούχτας αλλά και το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο θρηνούν τον θάνατο του Νίκου Ψυλλάκη, ενός αγνού και ρομαντικού παράγοντα και φίλαθλου!

Η είδηση του θανάτου του συγκλονίζει, καθώς το πρωί ήταν με όλη την ποδοσφαιροπαρέα στο στέκι «El Classico» του Μηνά Πίτσου και το μεσημέρι που επέστρεψε στην οικία του στο χωριό Πατσίδες, άφησε ξαφνικά την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών.

Ήταν ιδρυτικό μέλος του Γιούχτα και αφιέρωσε σχεδόν όλη του τη ζωή στην ομάδα των Αρχανών, ενώ ήταν χαρακτηριστική φιγούρα κάθε Κυριακή σε όλα τα γήπεδα του Ηρακλείου, ως αγνός φίλος του ποδοσφαίρου…

Ο Γιούχτας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Συγκλονισμένος ο Γιούχτας για τον θάνατο του Νίκου Ψυλλάκη… Σήμερα είναι ημέρα πένθους για τον Γιούχτα και για το ποδόσφαιρο των Αρχανών… Ο αγαπημένος μας Νίκος Ψυλλάκης, ένας άνθρωπος που συνδέθηκε για πολλά χρόνια με τον Γιούχτα, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σκορπίζοντας βαρύ πένθος σε όλους μας. Ο Νίκος Ψυλλάκης ήταν ιδρυτικό μέλος της ομάδας μας, πέρασε όλη τη ζωή του δίπλα της και ήταν μια εμβληματική μορφή για το σωματείο μας. Μια χαρακτηριστική φιγούρα για τον Γιούχτα αλλά και το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, κάθε σαββατοκύριακο παρακολουθούσε όχι μόνο τα παιχνίδια της ομάδας μας, αλλά πάντα ήταν σε κάποιο γήπεδο στο Ηράκλειο, ως ένας από τους αγνότερους φίλους του ποδοσφαίρου… Καλό ταξίδι φίλε Νίκο Ψυλλάκη… Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του… (Περισσότερες λεπτομέρειες για την κηδεία του θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ώρες)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News