Τζώρτζογλου: "O Ζαγοράκης δεν θα επηρεαστεί από την ανακοίνωση των 40 ΕΠΣ"

Ποδόσφαιρο
Τζώρτζογλου: "O Ζαγοράκης δεν θα επηρεαστεί από την ανακοίνωση των 40 ΕΠΣ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την εμπιστοσύνη του στον «Ζαγόρ» δήλωσε εκ νέου ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου και αναφέρθηκε στην απόφαση της κυβέρνησης να δώσει το χρίσμα του υποψήφιου προέδρου της ΕΠΟ, στο Θόδωρο Ζαγοράκη. Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην ανακοίνωση που υπέγραψαν 40 Ενώσεις της Ελλάδας τονίζοντας ότι πιστεύει στο "Ζαγόρ" και δεν θα επηρεαστεί από την κίνηση των Ενώσεων.

Μεταξύ άλλων ο Τζώρτζογλου είπε στο Metropolis 95,5:

«Ξέρω ότι υπάρχει αντίδραση από κάποιες Ενώσεις για το θέμα με τον Ζαγοράκη. Θεωρείτε ότι τα προηγούμενα 30 χρόνια γινόταν σωστά η διαδικασία για την εκλογή προέδρου της ΕΠΟ; Εγώ είμαι αντίθετος με αρκετά πράγματα που κάνει ο Λευτέρης Αυγενάκης και ειδικά με τις τροπολογίες που περνάει. Μας αρέσει το ποδόσφαιρό μας να συνεχίσει έτσι; Μήπως θα πρέπει να βρούμε τον σκοπό της κυβέρνησης για να ορίσει η ίδια υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ;

Αν δεν τον αφήσουν τον Ζαγοράκη, δεν θα μπορέσει να κάνει κάτι. Μήπως η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης βλέποντας τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θέλει να βοηθήσει με αυτή την κίνηση. Δεν θεωρώ ότι είναι παρέμβαση. Και βέβαια δεν έχει μούτρα η ΕΠΟ να μιλήσει. Εγώ πόσα χρόνια φωνάζω και λέω να πάμε σε πρόεδρο κοινής αποδοχής κι όχι να κάθονται στο τραπέζι μόνο οι τέσσερις μεγάλοι και από αυτούς τους τρεις ο Αυγενάκης έχει πρόβλημα.

Οι εκλέκτορες είναι μονοψήφιος αριθμός. Εννοώ η πλειοψηφία των προέδρων των Ενώσεων, θα ψηφίσουν ότι θα τους πουν οι 3-4. Δεν λέω ότι η χειραγώγηση έχει να κάνει με χρηματικό ποσό, αλλά και με μια θέση στην ΕΠΟ. Εγώ πιστεύω στον κ. Ζαγοράκη και δεν πιστεύω να τον επηρεάσει η ανακοίνωση που υπογράφεται από τις 40 Ποδοσφαιρικές Ενώσεις».

Πηγή: soccerplus.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News