Υποδοχή οπαδών στο Ηράκλειο: «Σταματήστε να ξεφτιλίζετε την ΑΕΚ!»

Ποδόσφαιρο
Υποδοχή οπαδών στο Ηράκλειο: «Σταματήστε να ξεφτιλίζετε την ΑΕΚ!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άναψαν καπνογόνα και σήκωσαν πανό στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η Ένωση

Οπαδοί της ΑΕΚ περίμεναν την αποστολή της Ένωσης στο ξενοδοχείο του Ηρακλείου όπου διαμένει η αποστολή ενόψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ και διαμαρτυρήθηκαν για τα τελευταία κακά αποτελέσματα της ομάδας. «Σταματήστε να ξεφτιλίζετε την ΑΕΚ, είστε όλοι υπόλογοι», έγραφε το πανό που σήκωσαν οι Κρητικοί φίλοι της Ένωσης.

Η δράση συνοδεύτηκε από ανάρτηση της Original Ηρακλείου στο Facebook, που ανέφερε:

«Άλλες φορές τέτοιες ώρες η καρδιά θα χτυπούσε δυνατά, το κιτρινόμαυρο ποτάμι θα ετοιμαζόταν να ξεχυθεί προς το Γεντί Κουλέ, τα τύμπανα θα ηχούσαν, οι καπνοί θα σκέπαζαν τον ουρανό και η φωνή μας θα έκανε μέρες για να επανέλθει, αφού το όνομα Της θα ακουγόταν για μια ακόμα φορά στο Ηράκλειο. Στο Ηράκλειο της ΑΕΚ.

Δυστυχώς οι συνθήκες δεν μας επιτρέπουν τίποτα από αυτά. Όμως οι ιδέες και η κουλτούρα μας δεν μας αφήνουν να κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια και επειδή έχουμε  τη δράση και τη μάχη στο αίμα μας -στεγασμένοι ή άστεγοι- εδώ και 30 χρόνια, κάναμε αυτό που δείχνει η φωτογραφία παρακάτω. Η ΑΕΚ είναι η ΖΩΗ ΜΑΣ και όταν η ζωή μας απειλείται, έχουμε χρέος να παρεμβαίνουμε στην ιστορία μας και να την αλλάζουμε, να την δημιουργούμε και να την στέλνουμε προς την κατεύθυνση που της αξίζει εμείς οι ίδιοι. Να την οδηγούμε προς την ίδια της τη φύση. Το μήνυμα είναι σαφές:

Στην εποχή της μάσκας, ΟΛΟΙ όσοι απαρτίζουν τον οργανισμό ΑΕΚ, με πρώτη την γεμάτη συνεχόμενα λάθη διοίκηση αλλά και όλους τους αμειβόμενους αυτής (παίκτες, υπαλλήλους κ.τ.λ.) να σταματήσουν να κρύβουν τις ατέλειες κάτω από τη μάσκα και να κάνουν αυτό που λέει το πανί μας. Αλλιώς θα είναι υπόλογοι για μια ζωή απέναντι στο λαό της ομάδας.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ CLUB

30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΙ Η ΑΣΤΕΓΑΣΤΟΙ

ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ, ΠΟΡΕΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΥΣ, ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ»

Πηγή: sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News