Εκτός ΚΕΔ ο Κουκουλάκης λόγω Κύπρου και ΕΠΣΗ!

Ποδόσφαιρο
Εκτός ΚΕΔ ο Κουκουλάκης λόγω Κύπρου και ΕΠΣΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν ανανεώθηκε η σύμβασή του προκειμένου να διερευνηθεί η περίπτωσή του

Θέμα Κουκουλάκη με έντονο άρωμα ΕΠΣΗ είχε η σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που έγινε παρουσία του προέδρου της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Κι αυτό ανανεώθηκαν για ένα μήνα οι συμβάσεις όλων των συνεργατών του Κλάτενμπεργκ, πλην αυτής του Μιχάλη Κουκουλάκη, προκειμένου να διερευνηθεί αν βάσει σύμβασης επιτρέπεται να συνεργάζεται με την κυπριακή ομοσπονδία και η εκκρεμότητα που υπάρχει με την απόδοσή ποσοστών στην ΕΠΣ Ηρακλείου! Έτσι οι επόμενες ημέρες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη παρουσία και του προεδρείου της ΕΠΣΗ.

Επίσης επήλθε συμφωνία για τα χρήματα που θα αποδίδουν ετησίως οι διαιτητές στις ΕΠΣ αλλά κατά τη διάρκεια του συμβουλίου δεν ειπώθηκε τίποτα σχετικά με τα πεπραγμένα των Τσαγκαράκη – Παπαπέτρου στον αγώνα Ατρόμητος – Ολυμπιακός.

"Κατόπιν συμφωνίας του προέδρου της ΚΕΔ κ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ με τους εκπροσώπους των Ε.Π.Σ, εφεξής οι Αξιωματούχοι Διαιτησίας της 1ης, 2ης και 3ης κατηγορίας θα καταβάλουν στις ΕΠΣ ετήσια συνδρομή, αντί του ανά αγώνα ποσοστού", αναφέρει επισήμως η ΕΠΟ.

Με VAR από τους «8»

Την απόφαση το VAR να χρησιμοποιηθεί στη φάση των «οκτώ» του Κυπέλλου μόνο εφόσον συμφωνήσει η μία από τις δύο αντίπαλες ομάδες έλαβε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Αν καμία από τις δύο διαγωνιζόμενες ομάδες δεν επιθυμεί τη χρήση του, τότε αυτή δεν θα είναι υποχρεωτική. Αντιθέτως αν έστω η μία από τι δύο επιθυμεί τη χρήση του VAR, αυτή θα γίνεται και στους δύο αγώνες. Διαφώνησαν οι Ψαρρόπουλος, Βακάλης και Δημητρίου, που πρότειναν η χρήση του VAR να είναι υποχρεωτική.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News