ΟΦΙ για Super League 2: «Ζούμε το όνειρό μας»

Ποδόσφαιρο
ΟΦΙ για Super League 2: «Ζούμε το όνειρό μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανέτοιμοι και ενθουσιασμένοι στην Ιεράπετρα για να ανταποκριθούν στη νέα πρόκληση

Ο ΟΦ Ιεράπετρας είναι και επίσημα πλέον ομάδα της Super League 2 και για πρώτη φορά στην ιστορία του θα αγωνιστεί σε επίπεδο Β’ Εθνικής. Αυτή η νέα πρόκληση έχει φέρει ενθουσιασμό, με την ομάδα του ΟΦΙ σε ανακοίνωσή της να κάνει λόγο για ένα όνειρο πολλών ετών που τώρα γίνεται πραγματικότητα. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Οι παλαιότεροι, πιτσιρικάδες τότε, στο παλιό γήπεδο στην Αλυκή, στα 70ς και 80ς με τον ΟΦΙ να έχει ομαδάρα και έδρα φόβητρο, μιλάγαμε για Β' Εθνική και το καταλαβαίναμε ότι ήταν ένα όνειρο απατηλό εκείνα τα χρόνια.

Υπήρχαν και χρονιές που ο ΟΦΙ μπορούσε. Όπως το 1982 που ήταν πρώτος στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος στην τότε Γ' Εθνική. Όμως πάντα έμενε όνειρο απατηλό... Και σήμερα είναι γεγονός.

Δεν το πετύχαμε όμως σήμερα. Το πετύχαμε ένα χρόνο πριν σε εκείνο το ανεπανάληπτο απόγευμα στο Βουζουνεράκειο κόντρα στον Εθνικό. Μας το πήρε τότε η τότε αναδιάρθρωση και σήμερα μας το έδωσε πίσω.

Είμαστε Β' Εθνική. Από μόνο του είναι μεγάλο επίτευγμα για τον ΟΦΙ, για την Ιεράπετρα, για το Λασίθι. Όχι δεν κάνουμε σαν επαρχιώτες στην Ομόνοια. Ούτε μας τρομάζουν τα ονόματα βαριά σαν ιστορία που έχει η κατηγορία.

Ούτε έχουμε βέβαια κανένα σκοπό να παίξουμε τον ρόλο του φτωχού συγγενή της κατηγορίας. Όμως δικαιούμαστε κάποιοι τουλάχιστον να ζούμε το όνειρο μας. Γιατί ήταν όνειρο απατηλό δεκαετιών το "ΟΦΙ Β' ΕΘΝΙΚΗ".»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News