Επιστολή της Κυβέρνησης στη FIFA για την τιμωρία του Άρη

Ποδόσφαιρο
Επιστολή της Κυβέρνησης στη FIFA για την τιμωρία του Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σχετική ανακοίνωση από ΠΑΕ και Ερασιτέχνη Άρη...

ΠΑΕ και ΑΣ Άρης, ενημέρωσαν σήμερα ότι  η ελληνική Κυβέρνηση έστειλε επιστολή στη FIFA για την τιμωρία που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή στην ΠΑΕ Άρης.

Είχε προηγηθεί η τηλεδιάσκεψη των ανθρώπων του Άρη με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, αλλά και τον Διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, στη διάρκεια της οποίας οι «κίτρινοι» κατέθεσαν τις θέσεις τους και εξήγησαν ότι τιμωρούνται για τα χρέη μιας άλλης εταιρίας, καθώς επίσης και ότι για τη σύσταση της νέας εταιρίας, έκαναν χρήση διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας.

Στην κοινή ανακοίνωσή τους, ΠΑΕ και ΑΣ Άρης σημειώνουν: «Σε συνέχεια της τηλεδιάσκεψης, που πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαΐου μεταξύ του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θεόδωρου Καρυπίδη, του Προέδρου του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρη Αρβανίτη, με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη, η ελληνική κυβέρνηση απέστειλε σήμερα στην FIFA επιστολή αναφορικά με το ban που επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ η Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Η επιστολή, για την οποία είναι ενήμερος προσωπικά και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συντάχθηκε από τους κ.κ. Γεραπετρίτη και Δημητριάδη με βάση τους κανόνες που διέπουν την ελληνική νομοθεσία, με τους οποίους η ελληνική κυβέρνηση διαπίστωσε ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι απολύτως σύννομη.

Οι κ.κ. Γεραπετρίτης, Δημητριάδης, αναγνωρίζοντας τις δίκαιες θέσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, θα καταβάλλουν τα μέγιστα για την οριστική διευθέτηση του ζητήματος με την FIFA».
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News