Γεντί Κουλέ

Ο ΟΦΗ παρουσιάζει τις νέες φανέλες μαζί με τα τρόπαια στο «Γεντί Κουλέ»

ΟΦΗ
Ο ΟΦΗ παρουσιάζει τις νέες φανέλες μαζί με τα τρόπαια στο «Γεντί Κουλέ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ θα… αποκαλύψει την πρώτη φανέλα για την σεζόν 2026/27 μέσα από τα social media τις επόμενες ώρες, ενώ το απόγευμα θα γίνει και ειδική εκδήλωση στο «Γεντί Κουλέ».

Στην ιστορική έδρα της ομάδας του Ηρακλείου θα φορεθούν από τους παίκτες και οι τέσσερις φανέλες της σεζόν, ενώ από τις 19:00 τα τρόπαια του Κυπέλλου Ελλάδας και του Super Cup θα είναι στην μπουτίκ.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να βγάζουν φωτογραφίες, ενώ στις 20:00 θα γίνει η εκδήλωση για τις φανέλες, με την παρουσία του κόσμου στις θύρες 8 και 9.

Στις 20:30 οι παίκτες θα είναι στην μπουτίκ για να υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους φιλάθλους, πάντα μαζί με τα τρόπαια που κατέκτησαν οι Κρητικοί μέσα σε διάστημα πέντε μηνών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News