ΟΦΗ Αλ Σαμαλ

Τα έκανε... μούσκεμα στο τέλος ο ΟΦΗ και από 2-0 έχασε 2-3 από την Αλ Σαμάλ

ΟΦΗ
Τα έκανε... μούσκεμα στο τέλος ο ΟΦΗ και από 2-0 έχασε 2-3 από την Αλ Σαμάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η καλή εικόνα που έδειξε για μεγάλο διάστημα στο τελευταίο του φιλικό στην Ολλανδία με αντίπαλο την Αλ Σαμάλ... γκρεμίστηκε μέσα σε 7 λεπτά για τον ΟΦΗ και από εκεί που ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, τελικά... κατάφερε να χάσει με 2-3 από την ομάδα από το Κατάρ.

Το τεστ με την Αλ Σαμάλ ήταν η πρόβα τζενεράλε για τον ΟΦΗ ενόψει του Super Cup με την ΑΕΚ και αυτό έδειξαν και τα πλάνα του Χρήστου Κόντη για την 11άδα, χρησιμοποιώντας ουσιαστικά τους παίκτες που έχουν ισχυρό προβάδισμα για να είναι βασικοί και την άλλη Τετάρτη στο Παγκρήτιο.

Την 11άδα του ΟΦΗ αποτέλεσαν οι Χριστογεώργος, Αθανασίου, Αποστολάκης, Κρίζμανιτς, Σιέλης, Κωστούλας, Καραχάλιος, Ανδρούτσος, Νους, Φούντας, Ισέκα ενώ η μοναδική αλλαγή που έγινε ήταν αναγκαστική στην ανάπαυλα με τον Αποστολάκη να αποχωρεί λόγω ενοχλήσεων στο δεξί πόδι και τη θέση του να παίρνει ο Σιτμαλίδης.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε πολύ καλά το φιλικό και προηγήθηκε 2-0 με δύο γκολ του Ταξιάρχη Φούντα, ενώ τόσο στο α’ ημίχρονο όσο και στην επανάληψη είχε σημαντικές ευκαιρίες για να σημειώσει και 3ο γκολ, με Σιέλη, Ισέκα αλλά και δοκάρι με τον Φούντα που άγγιξε το χατ-τρικ.

Στα τελευταία λεπτά όμως η κρητική ομάδα τα έκανε… μούσκεμα, μένοντας από δυνάμεις και καθαρό μυαλό απέναντι στην Αλ Σαμάλ που έκανε αλλαγές και είχε φρεσκάδα στο παιχνίδι της.

Έτσι μέσα σε 7 λεπτά από το 83’ έως το 90’ η ομάδα από το Κατάρ σημείωσε τρία γκολ, τα οποία ουσιαστικά ήταν… δώρα του ΟΦΗ και έτσι πήρε τη φιλική νίκη με 2-3.

Ο ΟΦΗ με αυτό το φιλικό ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Ολλανδία με απολογισμό πέντε ήττες σε πέντε παιχνίδια και με γκολ 6-14 και σίγουρα η αμυντική λειτουργία να προβληματίζει έντονα ενόψει των επίσημων αγώνων του Αυγούστου…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News