Κόντης-ΟΦΗ-Προετοιμασία

Νέο δυνατό φιλικό τεστ για τον ΟΦΗ με αντίπαλο την Βίλεμ

ΟΦΗ
Νέο δυνατό φιλικό τεστ για τον ΟΦΗ με αντίπαλο την Βίλεμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ μετράει… δυνάμεις σήμερα στην Ολλανδία με το τρίτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας - Η ομάδα του Ηρακλείου αντιμετωπίζει στις 15:30 την Βίλεμ, σε μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1

Ο Χρήστος Κόντης θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του αυτή την χρονική περίοδο, αλλά και την εφαρμογή του τακτικού πλάνου. Κόντρα σε ένα αντίπαλο που θα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας, σίγουρα θα είναι ένα παιχνίδι που προσφέρεται για συμπεράσματα. 

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση τον τραυματία Μπόρχα Γκονθάλεθ. Ο Ισπανός έκανε και χθες ατομικό πρόγραμμα, με την κατάσταση του να εκτιμάται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο. Ουσιαστικά έχει χάσει ένα σημαντικό μέρος από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όμως φυσικά στην ομάδα δεν θέλουν να πάρουν το παραμικρό ρίσκο για την επάνοδο του.

Από κει και πέρα, το χθεσινό… μενού είχε δύο προπονήσεις. Το πρωί έγιναν ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην τακτική. Ο Χρήστος Κόντης περιμένει να βγουν και στους αγώνες κάποια από τα στοιχεία που δουλεύονται καθημερινά, προσθέτοντας κάποια συγκεκριμένα ζητούμενα.

Επιπλέον, δίνονται συνεχώς οδηγίες στους Αϊτόρ και Νικολάου, τα δύο τελευταία χρονικά μεταγραφικά αποκτήματα, ώστε να ενσωματωθούν όσο γίνεται πιο άμεσα. 
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News