Η απόφαση της ΔΕΑΒ για τιμωρία του ΟΦΗ με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, ήρθε πριν το παιχνίδι που η παρουσία των φιλάθλων θα ήταν κομβική.
Όπως συμβαίνει ένα παραπάνω σε αγώνες με χαρακτήρα ντέρμπι, η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θα διεξάγονταν με χιλιάδες κόσμου στο Παγκρήτιο Στάδιο.
Με τα τωρινά δεδομένα όμως θα είναι… άδειο, αφού οι αποφάσεις της ΔΕΑΒ δεν έχουν εφέσιμο χαρακτήρα.
Από την άλλη όμως, υπάρχει ένα «παράθυρο» σε νομικό επίπεδο, με την επιλογή της προσφυγής σε διοικητικό δικαστήριο. Αυτό θα μπορούσε να «παγώσει» την εκτέλεση της ποινής και ενδεχομένως να μετατεθεί σε επόμενο παιχνίδι, κάτι που όμως εξαρτάται (και μόνο) από την ημέρα εκδίκασης.
Έχει συμβεί στο παρελθόν και με άλλες ομάδες, όμως ταυτόχρονα εμπεριέχει και ένα ρίσκο με βάση πάλι τον χρόνο εκτέλεσης της εκδίκασης. Αυτό σημαίνει, ότι ακόμη και αν κερδηθεί η αναστολής εκτέλεσης της τιμωρίας, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν θα μεταφερθεί για το ματς με την Λάρισα ή αυτό με τον Ολυμπιακό!