Δέλλας προπόνηση ΟΦΗ

Οι επόμενες 2+1 κινήσεις του ΟΦΗ για τον σχεδιασμό!

ΟΦΗ
Οι επόμενες 2+1 κινήσεις του ΟΦΗ για τον σχεδιασμό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επόμενη εβδομάδα αναμένεται να φέρει εξελίξεις για τον ΟΦΗ σε όλα τα μέτωπα.

Στο προσκήνιο είναι φυσικά οι μεταγραφές, καθώς οι διοικούντες κινούνται με συγκεκριμένη στόχευση για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.    

Μέχρι τώρα έχουν γίνει δύο προσθήκες για τα άκρα της άμυνας. Χατζηθεοδωρίδης και Γκονθάλεθ άνοιξαν τον… λογαριασμό μεταγραφικά μέσα στη διάστημα λίγων ημερών, ενώ οι επόμενες κινήσεις αναμένονται πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Όχι φυσικά το σύνολο των μεταγραφών, καθώς υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.Στην ομάδα του Ηρακλείου δεν θέλουν να λειτουργήσουν με βιασύνη, λειτουργώντας με ένα συγκεκριμένο… μότο.

«Το σημαντικό είναι να έρθουν καλοί παίκτες και όχι το πότε θα έρθουν», είναι η κεντρική ιδέα στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ και όπως είναι γνωστό έχουν… χαρτογραφήσει τις ανάγκες.

Βέβαια, το να καλυφθούν τα κενά δεν είναι το μοναδικό ζητούμενο, καθώς θα πρέπει παράλληλα να υπάρξει ποιοτική αναβάθμιση. Κεντρικός στόχος είναι να δημιουργηθεί το ποδοσφαιρικό γκρουπ, που θα υποστηρίξει τους στόχους της επόμενης σεζόν.

Ο ΟΦΗ έχει μπροστά του παραπάνω από 20 μέρες για την αναχώρηση στην Ολλανδία, όπου θα γίνει και φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μέχρι τότε είναι δεδομένο ότι θα έχουν κι άλλες προσθήκες, ενώ οι εισηγήσεις από την πλευρά του Τραϊανού Δέλλα είναι καταγεγραμμένες εδώ και καιρό.

Στο διάστημα αυτό αναμένονται τουλάχιστον 2+1 κινήσεις, που έχουν ήδη μπει σε μια σειρά. Δεν υπάρχει κάτι πολύ προχωρημένο (να έχει φτάσει δηλαδή στη διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων), όμως έχουν γίνει «κρούσεις» προς διάφορες κατευθύνσεις.

Οι Κρητικοί έχουν εντείνει τις προσπάθειες για αμυντικό χαφ, εξτρέμ και στόπερ, ενώ το +1 έχει να κάνει με την υπόθεση Τοράλ. Αν ο Ισπανός μέσος αποχωρήσει (κάτι που πιθανότατα θα ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα), θα χρειαστεί μία ακόμη ποιοτική προσθήκη στη μεσαία γραμμή. Η απαραίτητη προεργασία έχει γίνει και έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που ταιριάζουν σ' αυτό που θέλει να «χτίσει» η τεχνική ηγεσία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News