Χατζηθεοδωριδης

Έρχεται ο Χατζηθεοδωρίδης, αλλά και... καυτό μεταγραφικό 10ημερο!

ΟΦΗ
Έρχεται ο Χατζηθεοδωρίδης, αλλά και... καυτό μεταγραφικό 10ημερο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεταγραφικό… ντεμαράζ ετοιμάζουν οι διοικούντες τον ΟΦΗ, μπαίνοντας πλέον στο τελευταίο 15νθημερο για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης θα είναι η… αφετηρία για την ομάδα του Ηρακλείου στο μέτωπο της ενίσχυσης, καθώς αναμένεται η άφιξη του, όμως οι πληροφορίες λένε ότι δε θα αργήσουν και τα επόμενα «χτυπήματα».

Η οριστική συμφωνία με τον Έλληνα αριστερό μπακ είναι δεδομένη, αφού έχουν «κλειδώσει» και οι τελευταίες λεπτομέρειες!

Ταυτόχρονα με την άφιξη του, ο ΟΦΗ μπαίνει σε μια παραγωγική περίοδο σε ότι αφορά την στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, καθώς το επόμενο 10ημερο αναμένεται να είναι… καυτό.

Οι συζητήσεις έχουν κορυφωθεί και οι άνθρωποι της ΠΑΕ είναι συνεχώς με ένα… τηλέφωνο στο χέρι. Το τελευταίο διάστημα έχουν κινηθεί με ταχύτητα προς όλα τις κατευθύνσεις, με αρκετές υποθέσεις να είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Άλλωστε, πέρασε μια περίοδο που αξιολογήθηκαν αναλυτικά οι μεταγραφικοί στόχοι και η λίστα ανά θέση, περιορίστηκε σε πολύ λιγότερα ονόματα. Φυσικά, ο Τραϊανός Δέλλας είναι σε ανοιχτή γραμμή με τα στελέχη της ομάδας, καθώς η δουλειά συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς.

Θα πρέπει να σημειώσουμε όμως, ότι αυτή τη χρονική στιγμή και περίπου δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της προετοιμασίας, είναι συγκεκριμένες πλέον οι προτεραιότητες.

Ο ΟΦΗ έχει καταλήξει στον εκλεκτό για το δεξί άκρο της άμυνας και οι διαπραγματεύσεις μαζί του είναι σε εξέλιξη. Έχει αναλυθεί το πλάνο ποδοσφαιρικά, έχουν συζητηθεί σημαντικές λεπτομέρειες και αναμένεται η τελική απάντηση. Πρόκειται για ξένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην ελληνική Super League.

Επίσης, έχουν… λοκάρει συγκεκριμένη επιλογή και για τη θέση του αμυντικού χαφ. Όλα δείχνουν ότι ο αντικαταστάτης του Μιγκέλ Μεγιάδο είναι προ των πυλών, καθώς και αυτή η υπόθεση είναι στην τελική ευθεία.

Οι συζητήσεις με την πλευρά του έχουν κορυφωθεί και μπορεί ανά πάσα στιγμή να υπάρχει αίσια έκβαση.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής, όπου οι «ασπρόμαυροι» έχουν εστιάσει στους εκλεκτούς και το… ψηστήρι είναι πλέον προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News