ΟΦΗ

Μένει η υπογραφή με Μεγιάδο, θετικό κλίμα για Τοράλ, «απόσταση» με Βούρο και Τοράρινσον!

ΟΦΗ
Μένει η υπογραφή με Μεγιάδο, θετικό κλίμα για Τοράλ, «απόσταση» με Βούρο και Τοράρινσον!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα συμβόλαια που λήγουν σε περίπου ένα μήνα είναι στην πρώτη γραμμή για τον ΟΦΗ (μαζί με άλλα σημαντικά θέματα) και οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικής σημασίας για την τελική έκβαση.

Μεγιάδο, Τοράλ, Βούρος και Τοράρινσον έχουν δεχθεί συγκεκριμένες προτάσεις, όμως όλα δείχνουν ότι με τα τωρινά δεδομένα πολύ δύσκολα θα συμπληρωθεί το… καρέ.

Κάθε περίπτωση από τις παραπάνω είναι ξεχωριστή και στο στάδιο που βρίσκονται αυτή τη στιγμή έχει διαμορφωθεί ένα κλίμα.

Ξεκινώντας από τα θετικά, ο Μιγκέλ Μεγιάδο είναι μια… ανάσα από τις υπογραφές, σύμφωνα τουλάχιστον με τις τελευταίες λεπτομέρειες. Η πρόταση που έχει γίνει στον Αργεντίνο μέσο φαίνεται ότι τον καλύπτει και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, ώστε το θέμα να κλείσει και τυπικά.

Ο 31χρονος άσος αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2026 και στην ολοκλήρωση του θα έχει «κλείσει» μια 8ετία στους Κρητικούς.

Ακολουθώντας λοιπόν τα… χνάρια του Νέιρα που ανανέωσε πρώτος, ο Μεγιάδο θα είναι ο δεύτερος της λίστας, ενώ η… σκυτάλη θα πάει έπειτα στον Τζον Τοράλ.

Οι συζητήσεις με τον Ισπανό μέσο συνεχίζονται σε πολύ καλό κλίμα, καθώς ούτως ή άλλως υπάρχει μια εξαιρετική σχέση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Από τον ίδιο έχει ζητηθεί ένα μικρό χρονικό διάστημα για την τελική απάντηση, η οποία είναι πολύ πιθανό να δοθεί την επόμενη εβδομάδα.

Από κει και πέρα, αρνητικό είναι το… πρόσημο (μέχρι τώρα τουλάχιστον) στις συζητήσεις με τους Πραξιτέλη Βούρο και Γκούντι Τοράρινσον. Υπάρχει διαφορά στο οικονομικό και με τους δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές, το οποίο δεν έχει «γεφυρωθεί» προς το παρόν. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί στο τέλος και αν υπάρξει κάποια… υποχώρηση, που θα αλλάξει τα δεδομένα. Πολλές φορές έχουν παρατηρηθεί… ανατροπές σ’ αυτές τις υποθέσεις, κάτι που αν τελικά δε συμβεί οι δύο πλευρές θα ακολουθήσουν διαφορετικούς… δρόμους.

Τέλος, θα πρέπει να τονιστεί ότι ο σχεδιασμός συνολικά δεν επηρεάζεται από τις υποθέσεις των τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Στον ΟΦΗ προχωρούν τις συζητήσεις και στο μεταγραφικό πεδίο, τόσο για τις θέσεις που θέλουν δεδομένα ενίσχυση, όσο και για τους αντικαταστάτες των παικτών που ίσως αποχωρήσουν.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News