ΟΦΗ ΠΑΣ Βούρος Παμλίδης

Θέλουν το χρόνο τους: Το… σταυροδρόμι με τα συμβόλαια που λήγουν!

ΟΦΗ
Θέλουν το χρόνο τους: Το… σταυροδρόμι με τα συμβόλαια που λήγουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέσσερις είναι οι βασικές εκκρεμότητες για τον ΟΦΗ στο μέτωπο των συμβολαίων που λήγουν σε κάτι περισσότερο από ένα μήνα.

Ο Χουάν Νέιρα έκανε καλό… σεφτέ, όμως για τη συνέχεια υπάρχουν ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν.

Εννοείται πως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, τόσο σε ότι αφορά το στάδιο που βρίσκεται, αλλά και τα δεδομένα που υπάρχουν στο… τραπέζι.

Μεγιάδο, Βούρος, Τοράρινσον και Τοράλ, αποτελούν τους… γρίφους που θα απασχολήσουν τις επόμενες μέρες, τουλάχιστον από ότι φαίνεται μέχρι να φτάσουμε στα τέλη Μαΐου.

Για τον Αργεντινό αμυντικό μέσο, πολλοί θεώρησαν ότι θα πατήσει στα… βήματα του «κολλητού» του. Η παραμονή του Νέιρα μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο για τον «Μέγια», καθώς οι δύο τους (και οικογενειακά) είναι κάθε μέρα μαζί, όμως υπάρχουν κι άλλοι παράμετροι.

Ο Νέιρα στα 35 υπέγραψε για ένα χρόνο, ενώ ο Μεγιάδο στα 31 σκέφτεται ένα συμβόλαιο που θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχει… απόσταση με τον ΟΦΗ. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς οι πληροφορίες λένε ότι το κλίμα είναι θετικό, αλλά χρειάζεται ακόμη ένα χρονικό διάστημα για ωριμάσει το πράγμα.

Σε κοινό παρονομαστή φαίνεται να είναι αυτή τη στιγμή οι περιπτώσεις των Γκούντι Τοράρινσον και Πραξιτέλη Βούρου (για διαφορετικούς λόγους ενδεχομένως).

Με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό οι συζητήσεις συνεχίζονται και οι δύο πλευρές έχουν ρίξει στο… τραπέζι τα «θέλω» τους. Αν υπήρχε απόλυτη ταύτιση το θέμα πιθανότατα θα είχε κλείσει, καθώς ο Βούρος έχοντας ήδη μια τετραετία στα «ασπρόμαυρα», έχει εκφράσει την θετική διάθεση να παραμείνει. Αν φτάσουμε όμως στο τελικό «ναι», θα κριθεί από τις βασικές λεπτομέρειες που είναι αυτή τη στιγμή υπό συζήτηση.

Ανάλογη είναι η κατάσταση με τον Τοράρινσον, ο οποίος φέρεται να εξετάζει τις επιλογές του στην ποδοσφαιρική αγορά. Ο Ισλανδός μπακ παραμένει στο Ηράκλειο, όπου ξεκουράζεται με την οικογένεια του και ίσως μέσα στην επόμενη εβδομάδα πάρει τις οριστικές αποφάσεις.

Τέλος, σε ότι αφορά τον Τοράλ, τα στελέχη της ΠΑΕ είναι σε «ανοιχτή γραμμή» με τον εκπρόσωπο του. Έχουν αναλυθεί τα δεδομένα και το… ζύγισμα έχει περάσει στην πλευρά του Ισπανού, που αξιολογεί τα δεδομένα και παίρνει το χρόνο του μέχρι να απαντήσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News