Δέλλας προπόνηση ΟΦΗ

Με αυστηρά κριτήρια οι επιλογές του ΟΦΗ στην ποδοσφαιρική αγορά!

ΟΦΗ
Με αυστηρά κριτήρια οι επιλογές του ΟΦΗ στην ποδοσφαιρική αγορά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μάϊος οδεύει προς την… έξοδο και μπαίνουμε στην εποχή, που η κινητικότητα στις ομάδες θα αυξάνεται συνεχώς. Δεν αποτελεί εξαίρεση ο ΟΦΗ, που ούτως ή άλλως έχει βάλει μπροστά τις… μηχανές του για τον σχεδιασμό.

Ανανεώσεις, αποχωρήσεις και μεταγραφές είναι το κυρίως τρίπτυχο για τη στελέχωση του ρόστερ, ενώ κάθε οριστική εξέλιξη που θα προκύπτει θα είναι και ένα κομμάτι του… παζλ.

Ανοιχτό είναι φυσικά και το ενδεχόμενο για… καραμπόλες, που ενδέχεται να διαφοροποιήσουν τα ζητούμενα (πρωτίστως στο μέτωπο της ενίσχυσης).

Ξεκινώντας λίγο… ανάποδα, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο μεταγραφικό πεδίο δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Έχουν αρχίσει βέβαια οι προτάσεις από τους μάνατζερ και τα τηλέφωνα… χτυπούν συνεχώς, όμως εκεί μπαίνει μια… τελεία. Ο Τραϊανός Δέλλας αξιολογεί όλα τα προφίλ και μάλιστα με πολύ αυστηρά κριτήρια. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά είναι φυσικά από τα κυρίαρχα, όμως η τεχνική ηγεσία δίνει μεγάλη σημασία στην προσωπικότητα και τη νοοτροπία κάθε ποδοσφαιριστή.

Οι προτεραιότητες έχουν καταγραφεί και σ' αυτές επικεντρώνεται το αρχικό… σαφάρι. Δεξιός μπακ, ανασταλτικός μέσος, εξτρέμ και επιθετικός, είναι τα βασικά «πρέπει» των Κρητικών που έχουν ανοιχτές… κεραίες στην ποδοσφαιρική αγορά.

Όπως προαναφέραμε, οι προσθήκες που θα γίνουν, εξαρτώνται από τις αποχωρήσεις. Αυτές δεν καθορίζονται μόνο από τα συμβόλαια που τελικά δεν θα ανανεωθούν. Στον ΟΦΗ είναι πάντα… ανοιχτοί στο ενδεχόμενο πωλήσεων (με ανάλογη οικονομική συμφωνία κατά περίπτωση), ενώ μπορεί και κάποια συμβόλαια να «λυθούν» με κοινή επιθυμία των δύο πλευρών.

Από όλα αυτά τα κομμάτια του… παζλ, θα αρχίσει να διαμορφώνεται η χαρτογράφηση για το έμψυχο δυναμικό της νέας χρονιάς.

Σε ότι αφορά τέλος τις ανανεώσεις, η εβδομάδα αυτή θεωρείται καθοριστική για τις οριστικές εξελίξεις. Η… 5αδα που απασχολεί αυτή τη στιγμή τους διοικούντες αποτελείται από τους Νέιρα, Μεγιάδο, Τοράλ, Βούρο και Τοράρινσον και οι επαφές συνεχίζονται πιο εντατικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News