Μαγικά… χαρτάκια: Στη διάθεση των φίλων του ΟΦΗ τα εισιτήρια για Παναθηναϊκό!

ΟΦΗ
Μαγικά… χαρτάκια: Στη διάθεση των φίλων του ΟΦΗ τα εισιτήρια για Παναθηναϊκό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του ΟΦΗ για την κανονική διάρκεια της Super League, είναι αυτό της Κυριακής (03/03) με τον Παναθηναϊκό.

Στις τάξεις των φιλάθλων υπάρχει ήδη πολύ μεγάλη κινητοποίηση, ενώ από σήμερα κορυφώνεται με την διάθεση των εισιτηρίων.

Όπως συνέβη και σε προηγούμενα παιχνίδια με χαρακτήρα ντέρμπι, προτεραιότητα υπάρχει για τους φίλους της ομάδας.

Για τη θύρα 1, μέχρι και την Πέμπτη θα διατίθενται εισιτήρια μόνο από φυσικό σημείο πώλησης, ενώ κάρτα φίλου ΟΦΗ δε θα εκδίδεται επίσης ως και την Πέμπτη.

Η επίσημη ενημέρωση της κρητικής ΠΑΕ:

H ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή 3/3, 19:30) για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Stoiximan Super League, στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, οι φίλαθλοι που επιθυμούν να εισέλθουν στην  αθλητική εγκατάσταση του «Θ. Βαρδινογιάννης», είναι απαραίτητο, εκτός από το εισιτήριό τους (απλό ή διαρκείας), να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης) προκειμένου να επιδειχθεί σε περίπτωση ελέγχου από τις αρμόδιες αρχές.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, όποιος εισέλθει στην αθλητική εγκατάσταση χωρίς εισιτήριο (απλό ή διαρκείας), θα τιμωρείται με πρόστιμο πεντακοσίων (500) ευρώ.

Οι φίλαθλοι που εισέρχονται στην αθλητική εγκατάσταση με εισιτήριο (απλό ή διαρκείας) άλλου καθώς και ο κάτοχος αυτού, θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου και αποκλεισμό έως έξι μηνών από τα γήπεδα.

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή 3/3, 19:30):

 

Θύρες 1*, 4, 5: 15 ευρώ (παιδικό*, μόνο από φυσικό σημείο πώλησης: 7 ευρώ)

Θύρες 2, 3, 8: 30 ευρώ (παιδικό*, μόνο από φυσικό σημείο πώλησης: 15 ευρώ)

Θύρες 7Α, 7Β, 9 VIP “Ευγένιος Γκέραρντ” : 40 ευρώ (παιδικό*, μόνο από φυσικό σημείο πώλησης: 20 ευρώ)

Θύρα 9 VVIP “Ευγένιος Γκέραρντ”: 60 ευρώ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εισιτήρια για την Θύρα 1 θα εκδίδονται ΜΟΝΟ από φυσικό σημείο πώλησης, μέχρι και την Πέμπτη (28/2). Από την Παρασκευή (1/3) θα είναι διαθέσιμα και ηλεκτρονικά – τηλεφωνικά.

*Το παιδικό εισιτήριο αφορά παιδιά, γεννημένα από το 2011 και μετά.

Τα απλά εισιτήρια θα διατίθενται με τους εξής τρόπους:

Ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, στην ενότητα «ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ» και από την ιστοσελίδα της Ticketmaster .

Τηλεφωνικά, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Ticketmaster στο 211 1981535 (Τρίτη – Σάββατο 10:00-21:00 & Κυριακή 10:00 – 19:30)

Από το COSMOS X OFI Crete FC Store, στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» (επί της οδού Καντάνου, δίπλα στην είσοδο της Θύρας 9). Ωράριο: Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10:00 – 14:30 & 18:00 – 21:00, Τετάρτη, Σάββατο 10:00 – 15:00).

Την ημέρα του αγώνα (Κυριακή 3/3) απλά εισιτήρια θα εκδίδονται τόσο ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά όσο και από το εκδοτήριο επί της οδού Καντάνου (στο parking που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο του OFI FC Official Store), το οποίο θα λειτουργεί από τις 10:00 ως τις 19:00, μισή ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Αποκτήστε 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός (1) με την προσφορά Deals for you της COSMOTE. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων στις Θύρες 1, 4 & 8 και ΜΟΝΟ για εισιτήρια που θα εκδοθούν μέσα από το www.oficretefc.com ή την επίσημη ιστοσελίδα της COSMOTE.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση για την αγορά απλού εισιτηρίου είναι η απόκτηση της “Κάρτας Φίλου ΟΦΗ”, (Κόστος: 15 ευρώ – ΟΛΑ τα έσοδα θα διατεθούν στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ για τις ανάγκες των τμημάτων του), την πληρώνετε ΜΟΝΟ μία φορά και ισχύει για ΟΛΗ τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν 2023-24.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Την Τρίτη (27/10) ως και την Παρασκευή (1/3) στις 14:30 μετά το μεσημέρι ΔΕΝ θα εκδίδονται “Κάρτες Φίλου ΟΦΗ”, άρα προτεραιότητα για να προμηθευτούν εισιτήριο για τον συγκεκριμένο αγώνα θα έχουν ΜΟΝΟ όσοι την έχουν ήδη στην κατοχή τους. Από την Παρασκευή (1/3) στις 14:30 η “Κάρτα Φίλου ΟΦΗ”, θα είναι ξανά διαθέσιμη για τους φιλάθλους της ομάδας μας.

Παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή κάτοχοι ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ εισιτηρίων διαρκείας με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Για την διαδικασία αγοράς κανονικού εισιτηρίου που συνοδεύεται από παιδικό αλλά και για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία που αφορά στην έκδοση εισιτηρίων επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στο τηλέφωνο: 2810254674 (καθημερινά: 10:00 – 17:00).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News