Δέλλας ΠΑΣ Γιάννινα ΟΦΗ

Δέλλας: «Να γίνει… μάθημα το πρώτο ημίχρονο, αντιδράσαμε στο δεύτερο»

ΟΦΗ
Δέλλας: «Να γίνει… μάθημα το πρώτο ημίχρονο, αντιδράσαμε στο δεύτερο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανάμεικτα συναισθήματα για τον Τραϊανό Δέλλα μετά τη χθεσινή ισοπαλία του ΟΦΗ στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Από τη μία δεν ήταν ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα στο 90λεπτο, όμως από την άλλη οι ποδοσφαιριστές του έβγαλαν αντίδραση στο β’ ημίχρονο.

Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση στη συνέντευξη Τύπου: «Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, δεν είμαι ευχαριστημένος. θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει αυτό που θέλαμε από την αρχή του παιχνιδιού. Βέβαια όταν βρίσκεσαι πίσω 2-0 δεν είναι εύκολο να επανέλθεις. Ένα μάθημα για εμάς πως θα διαχειριζόμαστε τέτοιους είδους παιχνίδια, ειδικά όταν παίζουμε εκτός έδρας. Στο δεύτερο ημίχρονο πατήσαμε τη μπάλα κάτω, βοήθησαν οι αλλαγές, όλα τα παιδιά είχαν καλή νοοτροπία και θεωρώ ότι στο τέλος της ημέρας θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει το παιχνίδι».

Για τη νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το δείξαμε στη πράξη, αλλά δεν πρέπει να φτάνουμε σε αυτό το σημείο. Αυτό θα πρέπει να δούμε. Να μην κυνηγάμε από το 2-0, να είμαστε πιο εύστοχοι και πιο έτοιμοι. Να μας γίνει μάθημα, για το επόμενο παιχνίδι που θα έχουμε, γιατί θα είναι αντίστοιχο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News